Natta <3 Sommar

Ahhh! Jag som inte trodde att dan kunde bli bättre. Jag hade astronomi och fick veta att jag fick två poäng över VG-gränsen på provet, så nu har jag VG i astronomi med! Jag var verkligen säker på att jag inte skulle få det i astronomi i onsdags när jag pluggade till provet, men det löste sig ju fint fint.

Vädret är också verkligen hur underbart som helst! Det är jättevarmt och skönt. Hela dagen har jag tagit av mig mer och mer kläder. Från början hade jag tröja och leggins med men nu är jag barbent och har inte mycket kläder på mig. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Det här är sommar enligt mig.

Underbart!

Idag mår jag mycket bättre. Inte ens det faktum att en borr eller något liknande väckte mig imorse fick mig sur. Jag hade en liten kort sovmorgon och sen på Biologin fick jag reda på att jag får MVG! Det känns skitbra. Nu vet jag att jag har endel MVG:n så då gör det inte så mycket om jag får G. Jag kommer i alla fall senare idag få reda på vad jag får på astronomin. Provet igår gick väl lite sisodär. Det var mycket svårare än vad jag trodde. Det var många svåra ord med som han förväntade sig att vi skulle kunna.

Det är hur varmt som helst ute idag och jag har en sommarklänning på mig. Eller just nu har jag bikini för jag ska ut och sola snart. Igår var jag på stan med Emma och shoppade endel. Jag köpte två klänningar (en som jag ska ha på treornas utspring), en bikin (extrapris) och brun-utan-sol lotion. Så nu är jag mer än reda för sommaren och det känns så jävla skönt!

Ha en bra, solig dag!

Jag ger upp!

Jag orkar verkligen inte plugga till astronomiprovet mer. Jag kollade på ett papper där det stod vad vi behöver kunna och jag kan inte ens hälften. Jag kommer inte få bättre än G på provet men va fan jag orkar inte meeer! Jag ångrar verkligen att jag inte gick en lättare linje med fler kurser jag gillar. Nu läser jag bara massa tråkiga kurser och får dåliga betyg. Jag borde ha lyssnat på alla som sa att jag skulle gå nått roligt. Man får ju ändå behörighet till typ allt.

Från början ville jag inte ha några G i betyg alls men först kom franskan och förstörde och nu har jag insett att det troligtvis inte kommer bli det enda. Men va ska man göra? Som det känns nu så vill jag troligtvis ändå inte bli psykolog eller läkare..

Nu stänger gymmet snart med. Och så har jag inte kunnat göra det enda jag har velat göra idag. Den här dagen eller eftermiddagen har inte varit bra. Nu ska jag ut och gå för att rensa tankarna och försöka må bättre. USCH jag hatar skolan nu!!

Hoppas det blir bättre i trean. Då ska jag läsa lite roligare kurser i alla fall.. Fast inte så många rolig som det hade varit om jag gått typ idrott och hälsa eller nått.. Jaja jag får skylla mig själv som vanligt. Det är ju ändå bara ett år kvar och det VET jag att jag klarar av.

No motivation..

Idag saknar jag motivation. Jag saknar motivation till att plugga och inte äta massa onyttiga grejer. Det har resulterat i att jag ätit onyttiga grejer och pluggat alldeles för lite. När pluggandet kändes som trögast satt jag med choklad i handen och frågade Sebbe om han visste hur mycket poäng man behövde för dietistutbildning. Haha fatta den situationen. Jag kände mig inte särskilt lämpad för den utbildningen just den stunden.

Det enda jag känner att jag har motivation till nu är att träna. Fast jag har självklart inte tid till att träna idag eftersom att jag måste plugga till det sista jävla avgörande provet för den här terminen.

Isak ringde förut med. Vi ska träffas på söndag. Det var lite scary för han sa att han sett att jag börjat umgås med vissa. Han hade tydligen sett det på bilddagboken. Jag har inte äns bilddagboken och brukar aldrig kolla där. Jag hatar när folk har bilder på mig som jag verkligen inte vet om. Det får mig att vilja skaffa bilddagboken.. Fast jag tror att jag och Emma bojkottar den (?) Vi får väl se om min nyfikenhet tar över..

Det enda jag har tid till ikväll är att äta (när jag blir hungrig), se på Desperate Houswifes (jag måste ta mig tid till det) och plugga. Det är ett astronomiprov som spökar.. Om jag vill få VG i den kursen måste jag lixom få VG på provet, eller i alla fall komma i närheten. Aja vi får se om jag orkar med det eller nöjer mig med ett G.. Det är ju trots allt bara en 50 poängskurs.
  












  


 
                        




Sikta mot stjärnorna? Not this week..


Pappa glömde förresten väcka mig imorse så jag försov mig och fick därför inte reda på vad jag fick på nationella provet i Engelska. Dessutom var det skitnära att jag missade matteläxförhöret med men Malin hann ringa och väcka mig. Efter idag vet jag i alla fall att jag kan vakna och ta mig till skolan på mindre än en halvtimme.. Fast då blir det bara äpple till frukost.


Grattis sis!

Idag fyller min älskade syster Moa år. Hon fyller 26 hela år. Grattis, Grattis, Grattis!!
På söndag kommer hon hem till Norrköping så då får vi fira henne lite mer. Min brorsa kommer hem från Thailand på torsdag den här veckan med så nästa vecka kommer HELA familjen vara hemma. Det sker inte många gånger per år.
Senast var runt jul... 

 

Jag saknar dig!

Mysig bild va? Med julgranen och allt.

Dagens citat

Vi fick tårta idag på mötet, tre stycken till och med. Jag och några till var fräcka nog att ta från alla tre. Man måste ju passa på att smaka lite olika tårtor när man ändå kan.

Efter mötet gick jag och tränade. Det blev mest ben och mage för imorgon på gympan ska vi ha styrketest i armarna och jag vill inte ha träningsverk där då. På gymmet upptäckte jag även min stalker. Han kom fram och pratade med mig för en gång skull. Han bad typ om ursäkt för att han stirrat så mycket men sa att han inte kunde låta bli. Sen blev det lite pinsamt för han snackar engelska och jag visste lixom inte vad jag skulle fråga mer efter att jag typ frågat hans ålder och var han kom ifrån..  Dessutom sa han att hon var blyg och inte heller visste vad han skulle säga. Aja stark är han i alla fall.

Efter gymmet hann jag skriva typ tre grejer om levern innnan Wille ringde. Jag sket i pluggandet och drog ut och träffade han, Timmy, Emma och Poppe istället. Emma kom hem från Grekland i helgen så hon hade blivit brun som en pepparkaka. ;) 

Här kommer dagens citat som jag garvade mest åt.

Timmy - Åh, aj fy fan, AJ!!!! (Skriker högt)
Jag - Var det en mygga? (Frågar helt lungt)

Haha, det kanske inte låter så kul men jag kan fan inte sluta skratta åt det. Som om han skulle skrika så högt för en liten mygga lixom..


Lilla smärtkänsliga Timmy :P


Imorgon har jag sovmorgon till kvart över 12. Det ska bli superskönt!

Guitarrhero

Sådär, nu har jag haft dagens två lektioner. Jag hann bli klar med några fler grejer idag så nu har jag inte mycket kvar att plugga. Jag måste däremot tillbaks till skolan igen för vid kvart över tre har jag LS-möte. Det är det sista för den här terminen och jag tror vi kommer bli bjudna på tårta. Mmm.. Efter mötet tänker jag dra och träna och ikväll blir det att plugga och kanske träffa Timmy och co.

 Sebbe ska slänga alla mina tidningar nu för att han behöver lådan dem ligger i. Det känns lite sorgligt.. Haha aja whatever. Inte precis som att jag kommer sitta och bläddra i dem igen. Nu ska jag spela lite gitarr.. :D En mening jag aldrig trodde att jag skulle använda på riktigt.


  • Astronomiarbete, V.20   [ X ]
  • Biologi, måndag V.21 [ X ]
  • Elevdemokrati, tisdag V.21 [ X ]
  • Elevdemokrati, tisdag V.21 [ X ]
  • Astronomi redovisning, torsdag V.21 [ X ]
  • Histori, fredag V.21 [ X ]
  • Astronomiprov, torsdag V.22 [ ]
  • Samhäll, måndag V.22 [ X ]
  • Natur, labb ska vara inne typ nu? [ X ]
  • Natur, levern, onsdag V.22 [ ]
  • Matte "läxförhör" onsdag V.22 [ ]
  • Badet + Volleyboll

    Lördagen blev superbra även fast jag var trött och seg typ hela dagen.

    Jag, Emma, Timmy, Wille och Adam drog till badet. Det har öppnat ute nu så vi spelade volleyboll, basket, larvade oss i vattnet och solade. Det var riktigt skönt och kul. Faktiskt ganska billigt med så där kommer jag nog hänga en hel del i sommar. Jag kan inte fatta att nästa vecka är sista veckan som jag verkligen måste plugga! Det ska bli så jävla skönt sen och veckorna går ju faktiskt väldigt fort.

    Efter badet, på kvällen spelade vi volleyboll i Folkparken istället. Där var jag, Timmy, Wille, Cricke, Johan och typ 6 killar till. Det var ganska skojjigt, fast ibland blir det lite ensamt att vara ensam tjej med så många killar. Vid tio/elva nångång drog vi till en fest. Den var inte särskilt rolig. Det var cirka 40 personer som klämt in sig i en enrummare med kök. Det var ingen musik och flera satt och kollade på melodifestivalen. De flesta av oss drog vidare till mcDonalds ganska fort. Där satt vi ett tag och då var jag väl i princip död av trötthet. Kom hem vid 1 nångång.

    Idag har jag varit på landet. Jag har bara solat, läst och gått en promenad med mamma och pappa. I början var det ganska mulet men på eftermiddagen blev det riktigt fint väder. Nu ska jag duscha och sen sova. Jag ska ha redovisning om Rysslands politiska system imorgon.  Gjorde klart det idag så jag kan det inte särskilt bra tyvärr.. Fast jag har slutat att orka bry mig särskilt mycket om det. Det är ju trots allt sommarlov snart!



    Mitt land :)

    Godmorgon världen

    Det känns som om alla vaknar så otroligt mycket senare än mig idag..
    Så länge kan jag kryssa över plugg som är klart och bli på bra lördagshumör.


  • Astronomiarbete, V.20   [ X ]
  • Biologi, måndag V.21 [ X ]
  • Elevdemokrati, tisdag V.21 [ X ]
  • Elevdemokrati, tisdag V.21 [ X ]
  • Astronomi redovisning, torsdag V.21 [ X ]
  • Histori, fredag V.21 [ X ]
  • Astronomiprov, torsdag V.22 [ ]
  • Samhäll, måndag V.22 [ ]
  • Natur, labb ska vara inne typ nu? [ ]
  • Natur, levern, onsdag V.22 [ ]
  • Matte "läxförhör" onsdag V.22 [ ]

  • Hm, okej en hel del kvar men nästa vecka är sista veckan vi gör jobbiga saker i skolan.
    Nu har Mirri hunnit vara borta och logga in en till gång under tiden jag har suttit här. Jag hör att min familj har börjat vakna nu med så jag ska dra och fixa frukost. Det lutar mot äggröra..

    Morgonstund har guld i mun?

    Inte idag, jag vaknade för ett par timmar sen och har fotfarande inte lyckats somna om. Jag vaknar jämt tidigt på helger. Ibland är det bra, ibland mindre bra. Idag är väl ända fördelen att jag kan snacka med MajaMiranda i Australien på msn.

    Dagen igår var först bra, sen dålig, sen väldigt bra.
    Den var först bra för att jag, Sebbe, mamma, pappa och Åke åt lunch ute. Den var bra för att jag bara hade en lektion som började 20 över 1. Efter det började det gå utför. När jag kom hem blev jag tvungen att stressa klart mitt historiaarbete. Efter det kontaktade jag Trubbel och träffade han. Jag antar att jag får skylla mig själv för det. Jag fick i alla fall en hel del bekräftat och det känns ganska bra. Nu vet jag mer hur läget är, om allt skvaller alltså. 

    Det är konstigt att man på bara några månader kan gå från att känna en person väldigt bra till att bli främlingar för varandra.   


    Efter att Trubbel lämnat mitt liv så blev jag tvungen att stressa mig iordning för kvällen. Vid åtta träffade jag Emma och därifrån började min dag bli väldigt bra. Det är tur att det finns vissa personer som skiner upp pissiga dagar. Vi drog på förfest, samma ställe som på nyår. Där var det jävligt kul. För mig var det som en andra födelsedag, eller en tidig födelsedag kanske? Jag "fick" i alla fall en gitarr (!) och en mick av Alexander. Gitarren är nästan helt min, fast jag får inte sälja den i fall att han ändrar sig, Men jag vill verkligen inte sälja den så det gör absolut inget. Den ska nämligen bli min nya älskling. Vi ska göra allt tillsamans!

    Vi spelade Wii på förfesten med. Det var ganska kul, fast inte riktigt lika kul som jag förväntade mig. Emma har snackat så mycket bra om det så jag hade i och för sig jävligt höga förväntningar. Roligast var i alla fall bilspelen, även fast jag förlorade nästan hela tiden.

    Vid halv 11 tiden drog killarna vidare och jag började cykla hem. Gitarren fick en hel del uppmärksamhet och det slutade med att jag satt på en bänk ganska länge med två 91:or från Eber. En liten musikstund som huvudfest blev det alltså för min del.

    När jag kom hem snackade jag med Agnes och Sebbe och åt lite. Jag hann aldrig äta någon riktig middag innan jag drog så det var välbehövligt. Vi hade det trevligt, en egen liten efterfest.
    Det känns som om jag har lite större koll på mitt liv nu. Jag har mer koll på vilka jag kan lita på och vilka som betyder mest.


    Oj, nu blev det ett ganska långt inlägg. Jag tror det är fint väder ute idag så senare ska jag antingen sola eller träna, eller både och.



    Om tre veckor är jag fri!

    För trött för rubrik..

    Usch och fy. Känns som om jag suttit och pluggat med historiaarbetet hela dagen.. :/ Jag är nästan klar nu men jag orkar verkligen inte göra klart det sista ikväll så jag blir tvungen att göra det imorgon istället. Jag började med arbetet vid två typ och har bara tagit några puser. Jag var och spelade fotboll med Timmy, Jocke och Vicke ett tag. Det kändes ganska segt, fast det var nog mest för att jag är så seg och trött. Jag sov bara typ sex timmar inatt, vilket är jävligt lite för att vara jag. Låg och tänkte lite på allt skitsnack och skvaller. Uhh, hatar sånt, speciellt om man inte vet om det är sant eller inte. Det är tur att jag är lite källkritisk i alla fall, annars skulle jag nog inte må så bra. Men vem kan man lita på?

    Trots att jag inte pluggade/övade nått och den sega natten gick astronomiredovisningen ganska bra. På nått sätt brukar jag lyckas ändå lixom. Vår astronomigrupp är visserligen väldigt liten och idag var tre borta så jag hade bara redovisningen för 5 personer, så det kanske har lite med det att göra också.    

    Imorgon börjar jag inte skolan förrän 20 över 1 så jag kommer som tur är hinna ta igen lite sömn då. Jag har bara en slö lektion imorgon. Det känns jävligt skönt, nu är det inte mycket kvar i skolan. Uäh, nu ska jag försöka sova, godnatt! 



    Min älskade katt Tissy kan sova hela dagarna.
    Jag antar att hon inte har lika mycket problem och frågor.

    Ohoo..

    Hjälp, eller nått.. Jag ska stå och hålla i en fana (typ sveriges flagga tror jag.. borde slå upp ordet fana) på treornas avslutning. När alla treor ska ta studenten och står på en trappa utanför vår skola ska jag och några till stå med en eller två fanor. Min gympa lärare frågade mig nyss på friluftsdagen om jag ville göra det. Motiveringen var "för att jag representerar skolan bra och för att jag är en duktig elev i idrott och hälsa". Hur skulle jag kunna säga nej till det? Det var i alla fall med blandade känslor jag sa ja. Jag kommer behöva vara finklädd, det kommer stå hundratals personer och kolla och massa kommer ta kort. Hjälp.. Jag kommer säkert göra bort mig. Den andra gympaläraren varnade mig i alla fall för att inte ha tuggummi i munnen, eftersom det inte blir så bra på bild.

    Nu måste jag i alla fall bestämma vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret, om jag ska färga det eller inte, börja smeta in mig med brun utan sol, och hoppas på att den inte är orange.. Hm vad mer borde jag göra? Kanske spana in hur de andra som har hållit fanorna ser ut.. Men först och främst måste jag i alla fall börja plugga, allt det där andra får jag börja med när jag har mer tid.   

    Friluftsdag

    Jupp har friluftsdag nu alltså.. Imorse var jag på Friskis & svettis och körde Body pump. Det var ganska jobbigt men jättekul och svettigt. Om jag skulle fixa kort på Friskis skulle det nog bara vara för det passet. Fast jag brukar aldrig komma iväg på pass ändå så det är nog bättre att ha ett vanligt gymkort på badhuset.. Men jag behöver inte bestämma mig förrän i höst vart och vad jag ska ha för kort. Nu har jag ju redan ett kort med typ 16 gånger kvar.



    Snart ska jag dra till Folkparken och köra volleyboll eller minigolf och efter det blir det massa plugg. :/    

    Tisdag

    Yeah, nu har jag lämnat in två arbeten till och kan alltså pricka av dem från listan. Kom däremot på astronomiprovet nu med så listan blev tyvärr lite längre igen..
    1. Astronomi, ska vara inne idag [ X ]
    2. Biologi, ska vara inne på måndag [ X ]
    3. Elevdemokrati, undersökning, ska vara inne på tisdag [ X ]
    4. Elevdemokrati, granska ett möte, ska vara inne på tisdag [ X ]
    5. Astronomi redovisning, torsdag eller fredag [ ]
    6. Astronomiprov, torsdag nästa vecka. [ ]
    7. Histori, ska vara inne på fredag [ ]
    8. Samhäll, ska vara inne nästa vecka [ ]
    9. Natur, labb ska vara inne typ nu? [ ]
    10. Natur, levern ska vara inne nästa vecka [ ]
    11. Matte "läxförhör" om typ två veckor [ ]

    Idag var jag med Timmy och Wille. Vi var på Saltängen för Timmy och Wille skulle jobba lite där medan deras fotbollslag spelade match. Jag och Wille stod i kiosken och Timmy tog betalt för inträde. Det var ganska kul, när de inte försökte kladda ner mig med korvspad förstås. Jag och Wille underhöll oss mest med att spela kort. Jag känner mig inte riktigt lika stressad över skolan nu så jag följde med för att jag ville ha en liten paus från pluggandet.

    Imorgon har vi friluftsdag. Jag ska vara lite "okvinnlig" och köra Body pump på Friskis och Svettis på förmiddagen. Jag skrev okvinnlig för att jag tror att jag är ända tjejen i min klass som valde det, de andra tog typ stepp och vanlig gympa. Men jag ser faktiskt fram emot det ganska mycket för jag tycker det är väldigt kul. Nu ska jag dra och sova, jag valde nämligen mellan det passet eller gympa + 1 timmes sovmorgon, så jag börjar tyvärr tidigt imorgon. God natt!

    Men det var bara en dröm..

    Inatt hade jag tid att drömma och framförallt komma ihåg det jag drömde.

    Jag drömde att jag först var i någon trästuga med mina föräldrar och lite annat folk som jag aldrig sett. Sen badade jag i ett badkar med en tjej. Haha inget snuskigt alltså, det lät typ lite så. Hon var i alla fall jävligt konstig för när jag inte såg så lade hon i fiskar i vattnet. Alltså nu snackar jag typ Hitta Nemo fiskar. Från början såg jag ju bara några men eftersom det kom fler hela tiden trodde jag att dom förökade sig. Tillslut gick jag ur badet, vilket var jävligt tur för snart simmade det en halvmeter lång haj i vattnet.

    Efter det var jag på en sandstrand. Jag läste en bok och helt plötsligt började det komma jättestora vågor. Jag började bada i dom (älskar att bada i stora vågor). I slutet skulle mamma hämta min boll som åkt med vattnet och pappa skulle hämta en tidning i vattnet. Jag kommer bara ihåg att jag sa "Är det någon mening att hämta tidningen?" Haha den var ju dygnblöt och låg bara och flöt bland vågorna. 

    Vad kan den här drömmen betyda? :S   

    Hurtigrutten :P

    Idag i skolan hade jag två lektioner på tio minuter var (döslappt) och sen muntligt nationellt prov i engelska. Det gick faktiskt ganska bra. Eller jag vet inte riktigt vad jag vill ha för betyg i engelska men jag fick VG på den muntliga delen i alla fall. På de andra lektionerna fick jag jobba vart jag ville och när lärarna säger så blir det ju nästan aldrig särskilt mycket plugg gjort.  

    Efter skolan var jag med Emma. Vi kämpade ganska länge med att försöka ändra designen på min blogg. Det gick väl sisodär. Den är inte klar än men den får duga så länge. Vid 7 följde jag Emma till bussen men på grund av Vårruset gick inte bussen vid den hållplatsen så vi drog till stan istället för att vänta in nästa buss. Vi satt vid Coffehouse som ligger precis vid drottninggatan, där Vårruset gick förbi. Vi satt på uteserveringen och glodde när alla sprang förbi, bara ett par meter ifrån oss. Det var faktiskt jävligt fängslande att kolla på alla. Jag kunde lixom inte slita blicken från alla hurtiga människor som deltog. När Emma ätit upp sin sallad slet vi oss därifrån och jag korsade havet av tjejer för att ta mig hem.



    För att fortsätta på flower-power temat ;)


    Nu har jag sett på tv och pluggat lite. Jag är nästan helt klar med två till arbeten nu, men än kan jag inte checka av dem. Jag måste vänta tills jag lämnat in dem, tills när det inte finns någon återvändo.

    Imorgon har jag världens längsta sovmorgon, till halv två faktiskt. Det ska självklart bli hur skönt som helst! Wihoo, älskar när man slipper vara i skolan!

    Tränat

    Igår var en seg dag, en jävligt seg dag. Det mest händelserika var väl att jag och Timmy spelade basket en stund och sen gick en promenad på kvällen. Jag orkade inte ens plugga någonting igår. Hela gårdagen känns faktiskt ganska meningslös.

    Idag däremot har jag nästan pluggat klart ett arbete till och vart på gymmet. Det kändes lite segt att dra till gymmet först men när jag väl kom dit så körde jag på ganska hårt. Jag tränade först lite kondition och sen hela kroppen på lite olika maskiner. Jag lyssnade på min mp3 under hela passet och tog inga onödiga pauser. Nu känner jag mig verkligen peppad att fortsätta. Fast det brukar jag göra typ jämt efteråt men det gäller bara att komma ihåg känslan tills nästa gång så att jag verkligen kommer iväg. Nu måste jag fortsätta!

    Dags att plugga lite till, sen ska jag lägga in lite fler låtar på min mp3. Trevlig söndag!

    Plugg

    Tänkte förnya min plugglista lite..

    1.  Astronomi, ska vara inne idag [ X ]  
    2. Biologi, ska vara inne på måndag [ X ]
    3. Elevdemokrati, undersökning, ska vara inne på tisdag [   ]
    4. Elevdemokrati, granska ett möte, ska vara inne på tisdag [   ]
    5. Astronomi redovisning, torsdag eller fredag nästa vecka [   ]  
    6. Histori, ska vara inne på fredag nästa vecka [   ]
    7. Samhäll, ska vara inne om två veckor [   ]
    8. Natur, labb ska vara inne typ nu? [   ]
    9. Natur, levern ska vara inne om två veckor [   ]
    10. Matte "läxförhör" om typ två veckor [   ] 

    Det känns bra att jag har kunnat kryssa för lite nu i alla fall. Men jag la ju tyvärr till fler grejer än vad jag kunde kryssa för.. Kanske bara blir plugg nu ikväll. Snacka om trevlig fredag.  : /

    Jävla dator!

    Den här dagen har varit hemsk!

    Jag hade bara en lektion i skolan och slutade vid 11 men när jag kom hem började helvetet. Jag har suttit från efter lunch tills för en timme sen och kämpat för att skriva klart ett litet arbete (astronomiarbetet) och skicka iväg det. Det har varit så jobbigt för datan har varit så otroligt seg! Jag har skrivit ett ord, den har "tänkt" i fem minuter och så har jag skrivit ett ord till. Så har det varit hela dagen! Om datan inte hade varit så seg skulle jag ha varit klar med arbetet vid 2 och sen hunnit plugga klart flera arbeten. Jag har varit så frustrerad att jag nästan gråtit. Det var jävligt nära, jag fick kämpa hårt för att hålla tillbaka tårarna. Vid fem bestämde i alla fall mamma att vi inte kan ha det så här längre så nu är hon och pappa iväg och köper en ny dator. Jag och Sebbe började avinstallera ett antivirus program som tar extremt stor plats + avinstallera lite fler grejer och nu går datorn redan lite fortare.

    Jag ska i alla fall få använda den här datorn nu eftersom mamma köper en ny så nu har jag typ en egen dator. Det känns skönt för nu kan jag ta bort lite skit från den här och kanske göra den lite snabbare. Dessutom är det bra för nu kan jag börja göra powerpoint grejer till skolan med.

    Jag har skickat iväg arbetet nu, installerat ett nytt antivirusprogram och varit ute och sprungit för ny energi. Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer ikväll. Va ska ni hitta på?

    Haha nu kom dom hem med en annan dator än den i annonsen. Försäljaren hade tydligen snackat väldigt bra om den. Haha snacka om att gå med på grejer lätt. Fast dom hade tydligen varit lika billiga. Sebbe får väl kolla lite på funktionerna först innan vi öppnar den.

    Nähä..

    Nähä där gick kvällens plan i kras. Mamma skulle kolla på tv:n. Och hon som till och med sätt en film nyss!

    Aja det kanske är lika bra, nu kan jag ju fortsätta plugga. Kanske, kanske kan jag kryssa i någon av de där jobbiga rutorna snart. Om jag inte är allt för upptagen med att krossa jordnötskal förstås.

    Badhuset och plugg

    Idag har varit en väldigt slapp men nyttig dag för mig. Jag började vid 8 och hade nationellt prov i Engelska B. Läsförståelsen tycker jag gick bra men hörförståelsen gick lite sådär. Framförallt var den svår på slutet för man skulle välja mellan olika allternativ som man knappt han läsa igenom.

    Jag slutade skolan vid 11 ungefär och vid 12 mötte jag Timmy och Emma. Vi smugglade in mig på badhuset där vi tränade och efter det badade jag och Timmy. Det var skojjigt. Jag gillar gymmet som finns där för det är modernare än mitt gym + att det är hur skönt som helst att kunna bada efteråt. Vid tre drog vi till stan och var där till ungefär halv fem. Emma köpte lite kläder och hårfärg och så åt dom. Efter det drog jag hem gjorde mat och nu har jag bara pluggat. Jag har nästan blivit klar med astronomiarbetet nu vilket känns hur skönt som helst.

    Nu ska jag se på Lyxfällan och äta jordnötter, sånna med skal på alltså.. Jag är typ besatt av sånna när jag väl börjat äta av dom, men det är ju ganska nyttigt i alla fall.

    Först tänkte jag bara göra en liten lista på allt jag behöver plugga på så att jag har lite koll.

    1. Astronomi, ska vara inne imorgon [   ]
    2. Biologi, ska vara inne på måndag [   ]
    3. Elevdemokrati, undersökning, ska vara inne på tisdag [   ]
    4. Elevdemokrati, granska ett möte, ska vara inne på tisdag [   ]
    5. Histori, ska vara inne på fredag nästa vecka [   ]
    6. Samhäll, ska vara inne om två veckor [   ]
    7. Natur, labb ska vara inne typ nu? [   ]
    8. Natur, levern ska vara inne om två veckor [   ]

    Jävlar det var mycket mer än vad jag tänkte. Fan måste nog plugga lite efter Lyxfällan med..
     

    No life

    Usch, nu har jag faktiskt pluggat en hel del. Eller jag är nästan klar med astronomin + att jag skrivit en sida på biologin. Men så har jag ju inte hunnit göra så mycket annat idag heller. Det känns verkligen som om jag inte har nått liv sånna här dagar när jag bara måste vara hemma och plugga. Men bara en månad kvar.. Det är typ det som håller mig igång. Idag fick jag förresten veta att jag får MVG i Natur B!!! Fan va glad jag blev! Jag låg lite på gränsen men min lärare sa att hon förlät mig för mitt G+ jag fått på ett prov för länge sen. Nu när jag tänker på det får jag tillbaks lite glädje så nu är det dags att sova. Imorgon har jag nationelltprov i Engelska. Dessutom slutar jag vid lunch både imorgon och på fredag så snart kan jag ta tillbaks mitt liv igen.


    Snacka om blekfis :P
    Snacka om blekfis :P

    Jahop

    Wow, jag har flyttat min blogg till den nya bloggsidan nu och det känns verkligen ovanligt. Det är ju inte så stora ändringar men det kommer nog ta ett tag att vänja sig.

    Vi hade matte idag och vår lärare sa att alla som fick IG på nationella ska få en ny chans att göra ett G-omprov. Men om man däremot fick G på provet så får man ingen mer chans att visa vad man kan. Vi ska bara ha ett sista läxförhör på statistikdelen nu och där kommer det finnas lite VG uppgifter för dom som väger mellan två betyg. Tyvärr vet jag inte äns om jag väger längre.. 

    Igår var en ganska misslyckad dag när det gäller pluggande. Jag pluggade sammanlagt en kvart på hela dagen. Men idag är det en ny dag med nya tag och nästan hela min lunchrast spenderade jag pluggandes på svenska. Annars var jag ute med killarna igår och spelade fotboll i två timmar. Det var kul, framförallt i slutet för då kom Didde med hans kusin(er)? så då kunde vi köra match. Nu ska jag försöka göra klart ett arbete i elevdemokrati. Tjohej!



    Sjukt!

    Idag lyckades några i min mattegrupp övertala vår mattelärare att berätta vad vi fick på nationella provet i matte B. Resultaten var förjävliga. 11 personer fick G, 12 personer fick IG och ingen i min mattegrupp fick VG eller MVG! Det är ju skitdåligt enligt mig då. Är det inte ett tecken på att något måste vara jävligt fel om ingen lyckas få högre betyg än G och om mer än hälften får IG? Jag menar vi är kanske inte så smarta i min grupp men ändå, någon borde ju ha lyckats bättre. Jag var i alla fall som tur är en av dom som fick G och lite nära VG gränsen var jag i alla fall. Jag hoppas att jag fortfarande kan få VG i matte nu. Aja vi får väl se..
    Nu ska jag försöka plugga lite astronomi.

    Självdisciplin?

    Jag har dålig självdisciplin. Idag känner jag mig duktig för att jag satt och jobbade ganska hårt med ett lätt arbete i en timme! En timme av en hel dag är ingenting! Jag hade bara engelska idag och Samhäll där vi fick jobba vart vi ville. Hela tiden skjuter jag upp skolan till sista stund, tills när mitt ända val är att plugga eller få IG. Jag hatar den sista ruschen i skolan som kommer innan varje lov. Inte konstigt att man inte orkar börja med något när man vet att man måste göra tusen grejer. Okej nu bestämmer jag att jag måste plugga åtminstone lite varje dag. Jag ska börja imorgon när jag har håltimme mellan typ två och fyra eller vad det blir.. 

    Idag har jag gått på stan med Emma. Jag köpte ett par gråa leggins från Gina Tricot och ett långt linne att ha till från Indiska. Mamma har gått med på att betala för att jag hjälpte henne att tapetsera på landet väldigt mycket förra sommaren. Annars skulle jag verkligen inte haft eller tagit mig råd till det. Jag har verkligen blivit bättre på att spara mina pengar och jag känner till och med lite dåligt samvete nu när jag shoppat idag. Jag måste ju verkligen spara för att ha råd att göra allt jag vill i sommar. 

    Jag snackade nyss med min syrra i telefon, det var trevligt som vanligt. Det känns så skönt att hon och Sebbe är hemma i Sverige nu. Nu är det lixom bara Jonis som jag måste vara lite orolig för. Nu ska jag plugga lite till ett muntligt prov/samtal som jag har imorgon på elevdemokratikursen. Sov gott! 


    image201
    Bara en månad kvar..


     

    Jag har badat!

    Japp det är helt sant, jag har redan badat i en sjö! 

    Jag var på landet i lördags till idag och jag badade faktiskt båda dagarna. Fan va skönt med så fint väder alltså, jag blir så glad. I dag var det bara 18,5 grader i vattnet men i lördags var det 20 grader. Jag vet inte om jag någonsin har badat så här tidigt förut. Jag brukar inte bada förrän i Juni annars. Det känns självklart jävligt skönt men ändå ganska skrämmande. Jag menar tänk om man kommer kunna bada året runt i Sverige om flera år.. Läskigt.

    image198
    Årets första dopp för min del

        
    Skvättsjön


    Annars har jag mest solat och läst hela helgen. Jag läste ut boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig och nu har jag börjat med Bitterfittan. Det ska bli ett sant nöje att döda dig har Magdalena Graaf skrivit och den är väldigt bra. Det är en bok om hennes liv, hur det var förut. Hon blev under en lång period slagen av sin man och blev tillslut tvungen att fly för sitt liv. Hon blir tvungen att flytta från olika hem för att hela tiden gömma sig för sin man och andra som vill döda henne. Under hennes flykt fruktar hon för sitt eget liv men även för hennes familj och vänners liv som även dom är hotade. Boken är bra för att hon berättar så noga och hon är inte rädd för att kritisera samhället heller. Efter att ha läst boken känner jag att jag verkligen gillar Magdalena. Jag visste inte så mycket om henne innan men jag har mer förståelse för henne nu och hon förtjänade verkligen att bli kändis och tjäna massa pengar. =)

    image197


    Nu ska jag sova snart. Känner lite småpanik inför allt som jag har kvar att göra i skolan innan sommaren men det löser sig nog. Det brukar det ju alltid göra.

    Förresten så har jag inte beslutsångest längre. Nu vet jag vad jag vill, eller inte vill och jag kom fram till det alldeles själv. :D

    Beslutsångest

    Mhm, jag har beslutsångest. Ska jag ringa eller vara hemma och träna och plugga ikväll? Jag behöver verkligen plugga och det är fint väder ute för att springa. Men är det inte lite väl tråkigt att bara vara hemma och göra det en fredagskväll? Vad kan hända om jag ringer då? Inte mer än vad jag skulle vilja självklart men borde jag inte bestämma vad jag vill innan.. Eh ska bara ringa Emma istället lite fort och snacka med henne.. Puss (Haha "puss" grejen kom helt automatiskt).. :S

    Happy

    Det är underbart väder ute och allt är  jättebra!

    Igår gjorde jag nationellt prov i matte B, vilket inte gick bra men idag bryr jag mig inte. Hm jag släpper verkligen grejer fort. Men det ser jag som något positivt. Att jag inte orkar hänga upp mig på smågrejer lixom.

    Det märks verkligen att det är sommar snart och ett sommartecken för min del är att folk börjar komma hem från andra länder nu. Igår överraskade A mig genom att ringa och idag ringde min syrra som kom hem från Indien inatt. Min syrra är ju en så länga bara i Malmö men snart kommer hon nog hem till Norrköping med. Den enda som är kvar utomlands är min andra bror Jonis men han kommer också komma hem snart, troligtvis inom en månad.

    Nu äre mat snart och sen ska jag ha typ min ända hela lektion för idag.

    Fan!

    Jahop, idag sprang vi tre kilometer på tid. Mitt mål enligt gympaläraren var då att springa på 13.30 minuter men jag sprang på 13,42. Fan va det känns surt! Bara 12 sekunders skillnad. Jag hoppas verkligen jag kan få MVG ändå. Det är ju faktiskt bara 12 sekunder och det skulle vara jävligt dumt om hela mitt betyg i gympa hängde på just dem. Förhoppningsvis ser hon att jag ansträngt mig och ger mig MVG ändå. Just nu känns det lite hopplöst men om hon inte gör det är hon ju jävligt taskig. I början var jag jävligt sur men nu vet jag inte om jag orkar bry mig längre. Jag har lixom tänkt på det och pratat om det hela dagen och jag orkar inte lägga mer energi på det nu. Om hon ger mig MVG så gör hon. Det är ju inte precis End of the world om hon inte gör det men jag kommer nog ändå bli sur igen i sånna fall.

    Jag frågade henne hur stor betydelse de där 12 sekundrarna spelade och hon bara kollade på mig och sa efter lite betänketid "Du sprang bra Natalie". Ahhh.. Okej sluta tänk på det nu.

    Ska läsa lite andra bloggar ett tag för att komma på andra tankar och sova sen. Imorgon måste jag gå till skolan för mamma ska ha sin cykel, pappa ska ha sin och Sebbe har lyckats förstöra sin på de få dagarna han har varit hemma. Han råkade tydligen förstöra slangen när han pumpade upp cykeln lite för mycket. Känns jävligt onödigt eftersom att jag haft den cykeln i flera månader nu och lyckats hålla den hel.. Men jag måste ju ändå laga min egen cykel nån gång så det får väl bli imorgon eller på torsdag.

    Haha det här blev nog ett ilsket inlägg.. Men jag mår bra :)

    Upp till bevis

    Hejsan. Idag efter skolan och LS-möte så träffade jag Emma. Vi cyklade ut till Abborreberg och satt på en brygga vid vattnet och snackade. Det var egentligen meningen att vi skulle jogga lite men hon orkade inte för att hon hade cyklat ändå från Blacka och jag hade heller ingen lust. Det var mysigt och skönt även fast solen ofta var bakom moln. Det var ett sånt tillfälle då man verkligen kan känna att sommaren är nära.

    Imorgon är det meningen att vi ska bevisa för vår gympalärare hur hårt vi har tränat för att uppnå högre betyg. Jag skulle ju få MVG om jag lyckades springa 3 kilometer på 13.30 men för tillfället känns det som om jag inte kommer klara det. Och jag orkar faktiskt ärligt inte bry mig om det just nu heller. Jag menar jag har tränat ganska mycket men det känns så pissigt eftersom att hon bara kollar på just DET resultatet. Om hon visste hur mycket jag tränat så borde jag lixom få MVG ändå, men det gör hon ju inte nu.. Jag ska i alla fall försöka klara det, jag måste göra mitt bästa.

    Nu borde jag verkligen plugga lite matte, för jag har nationellt prov på torsdag. Imorgon ska jag ta sovmorgon till 12 så jag kan vara uppe ett tag till idag. Sov gott!

    yesterday

    Jahop, ett litet inlägg från sega mig då.

    Det var roligt igår. Vi kom till Linus ganska sent, och några drog typ direkt. Jag stannade kvar i alla fall och så började Linus lite smått lära mig spela gitarr. Jag var väl inte direkt i toppform men jag lärde mig nästan en hel låt. En väldigt enkel låt och det bästa är att jag typ kommer ihåg hur man ska spela idag med. Annars drack vi Oboy, vilket var ganska precis ett år sen jag gjorde sist.

    Jag och Johan tog spårvagnen hem lite över ett. Han tog platserna som var precis vid en mystisk vit fläck. Vi kom på lite senare att det måste vart hans undermedvetna som drog sig dit för han satt och granskade skitnoga vilka som gick i den. Tillslut orkade vi inte sitta och gissa om vad det kunde vara för fläck så han ställde sig lite diskret för och så tog jag ett gammalt kvitto och doppade i fläcken. Gissa vad, det var inte ölskum eller spott eller tandkrämslödder. Det var bara glass, vaniljglass. Haha shit va freaky av oss.

    Idag har jag tränat, sprungit lite och gått mycket. Tränade magen och sprang mest i uppförsbackar idag. Jag följde dessutom med Timmy på ett mission, så jag gick fram och tillbaks i värmen till Vilbergen. Det tar typ en timme och lite till.


    Jag har ätit skitgod mat idag med. Till lunch åt jag pasta med spenatsås och lax och till middag åt jag lite pasta med någon grönsakssås som Sebbe och jag gjorde. Blev bara tvungen att fota lunchen.

    image196
    Dagens smaskiga lunch

    Blanda pasta med bladspenat, turkisk yoghurt och permesan. Stek lax och krydda. Skitenkelt.

    Party

    Nu är min bror hemma igen och allt är frid och fröjd. Pappa och han sitter för tillfället och kollar information om vår kommande resa på datan. Sebbe funderar på att följa med, vilket troligtvis gör att Moa också vill följa med och kanske, kanske även Jonis då.. :D Så blir det en riktig familjesemester som vi inte har haft på hur många år som helst.

    Var en stund på stan förut med Emma och Timmy. Dem handlade presenter till Maria som fyller år imorgon. Nu ska jag göra iordning mig för sen ska jag på fest hos Linus. Ha en trevlig kväll!

    Försenat plan

    OAAH! Sebbes och Agnes kommer inte ikväll! Deras plan var försenat redan från Kanada. Jag antar att dem sedan inte fick ett plan från London för nu måste dem sova där inatt och kommer inte hem förrän imorgon vid 4-5 tiden. Jag som har väntat så mycket hela dagen. Agnes pappa ringde nyss och sa det. Agnes hade ringt från London till hennes föräldrar för dem var i Stockholm och väntade.

    Typiskt alltså för dem kommer hem precis när Emma ska ha dansuppvisning imorgon, som jag jättegärna vill gå på. Jag har ju alltid velat se Emmas uppvisningar men jag vill ju självklart vara hemma imorgon och möta Sebbe. Det värsta är bara om jag är hemma och så kommer han inte hem förrän halv sex typ. Då skulle jag ju kunna hinna med båda, men sånt vet man ju inte innan.

    Eh, jag vill vara hemma när Sebbe kommer hem, det var ju så väldigt länge sen jag träffade han. <3

    Valborg

    Oj va jobbigt. Vart ska jag börja?

    Det började med att jag drog till stan efter skolan och mötte Cricke, Timmy, Vicke och Linus. Vi hade lite panik inför kvällen men allt löste sig bra tillslut efter mycket grubblande.

    Senare på kvällen drog vi till Vasaparken. Där var jag, Wille, Timmy, Cricke, Emma, Poppe, Vicke och Pontus och grillade. Det var bara ganska kul för det var kallt och så blev jag tvungen att vakta mina sojakorvar noga för att de inte skulle bli attackerade av alla andra köttbitar. Jag gillar inte att grilla med folk som grillar kött för jag känner mig så jävla petig men det känns faktiskt äckligt med andras köttslem på min mat. Det blev i alla fall roligare när vi började leka med en barnkarusell som man snurrar i tills man knappt kan gå. Då blev jag varm med, fast efter mådde jag förstårs lite illa, men det var klart värt det.

    Senare drog vi vidare till Wille för att lämna lite grejer och gå på toa och efter det drog vi till Poppe. Där satt vi och kollade på nån fotbollsmatch. Jag var inte intresserad av det så jag vilade mest och fick samtidigt värsta fotmassagen av Wille och lite benmassage av Cricke. Det var skitskönt och efter det mådde jag genast bättre igen.

             
    Lyxbehandling                    Vicke                    Cricke och Wille

        
    Poppe, Emma &      Jag och Cricke
               Timmy           Sådär halvseriösa


    Linus kom till Poppe med och vid 11 tiden drog vi alla vidare mot Folketspark där vi hört att Q, en gymnasiefest skulle vara. När vi väl hade gått hela vägen från stan dit så visade det sig att det i princip bara var uppspända presseningar som väggar, inget tak, en massa soffor där inne och en liten eld. Vi tyckte inte att det var värt att gå in dit för 50 spänn eftersom att det inte äns var särskilt mycket folk så vi gick vidare till Folkparken istället.
             
    Istället för                      Cricke
        Majbrasa,                                           
             Två som vilar
                                                 


    Moi et Timmy

    Efter en lång promenad var vi framme där med. Där var det en slocknande brasa och lite folk. Jag träffade några av Emelies kompisar och letade efter Emelie själv men hon hade redan dragit. Vi sprang runt lite där och efter ett tag kom Johan dit med. Vi drog därifrån vid ett tiden och hela vägen hem fick jag gå och lyssna på killproblem för en gång skull. Det var faktiskt väldigt intressant, för det kom fram saker som killar kanske inte brukar dela med sig av så ofta. Det var mycket prat om att en villa ha flickvän och tips om det. Tyvärr är jag ju ingen expert direkt men det var ändå väldigt roligt, hela grejen lixom.

    Lite över två var vi framme hos mig. Linus och Johan följde med in. Vi hade inte så mycket att göra men vi försökte plugga lite matte i alla fall. Det gick skit och idag när jag är lite piggare kollade jag igenom det jag skrev och det är verkligen så uppenbara fel som att jag glömde dra roten ur och så.

    Snart kommer Sebbe hem! Det är bara nån/några timmar kvar. Vi har gjort pizza idag och senast vi gjorde det var faktiskt för cirka fyra månader sen innan han drog. Det ska bli väldigt kul att träffa Sebbe och Agnes igen. Det är verkligen tomt utan några syskon.
    RSS 2.0