Fredag!

Jag sitter och äter choklad som jag fick i studentpresent. Hittade den igår när jag städade och blev överlycklig. Har dock ätit lite för mycket skulle jag tro. Snart ska jag dra till stan och träffa Emelie. Egentligen skulle hon komma in vid halv sju men när jag insåg att jag inte hade något att göra under fyra timmar fick hon åka in tidigare. Jag har blivit så att jag inte kan slösa bort så många timmar själv på ingenting. Ganska bra grej tror jag. Ah fan, vill äta mer choklad men borde inte. Eh, jag skyller på mens. Nä, nu måste jag duscha snart för att hinna. Imorgon är jag ledig!

Ensam

Nu har mamma och pappa dragit till Montenegro för mitt kusinbarn Gordons dop och semester. Det suger. Visst, jag är van vid att vara ensam hemma eftersom dem brukar vara på landet men nu ska jag ju vara ensam så länge. Jag antar att det också känns värre eftersom jag vet att de gör massa roliga saker, äter massa gott och jag missar allt det enbart för att jag jobbar. Det känns lite ovärt. En sån händelse som får mig att vilja vara yngre igen och inte behöva jobba ihop pengar och missa utomlandsresor. Jag har ju följt med dem sen jag var liten men nu är jag plötsligt stor och kan inte.. Det känns konstigt.

Men eftersom jag inte orkar klaga över det någon längre stund tänkte jag ta tag i min kommande resa och maila runt om förslag på flygbiljettspriser till Bali. Förhoppningsvis får vi napp så jag med kan få en semester att se fram emot. Men samtidigt fruka eftersom den kommer betyda en stor saknad.  

In loving memory

En lekkamrat
En gammal vän
En familjemedlem
En trogen följeslagare
En älskad katt

Min älskling Tissy har avlidit, är död. Eftersom vi levt tillsammans sen jag var bebis känns det väldigt tomt nu. Jag har gråtit ögonen röda men kan inte sluta. Nu är hon begravd, gömd under jord som blivit blöt av allt regn.

Visst, hon har det säkert bättre än vad hon hade det den sista veckan i sitt liv och allt sånt. Men jag är självisk och skulle gärna ha velat ha kvar henne länge till.Tänk vad mycket en katt kan betyda!

Ledigt

Nu har jag fått långledigt. Enligt schemat ska jag ha ledigt hela helgen och på måndag men jag hoppas faktiskt på att få hoppa in för någon på söndag eftersom jag måste tjäna så mycket pengar som möjligt tills i höst och vinter. Ikväll ska jag träffa Emma. Vi ska vara här för hon kommer direkt från jobbet och glömde ombyteskläder. Jag hoppas på godis, snack och kanske filmtittande. Henka är i Västerås i helgen så det känns lite tomt nu faktiskt. Lite tragiskt men det blir ju så när man är med någon mycket. Imorgon ska jag i alla fall passa på att träna, kanske springa och göra sånna grejer jag inte orkar eller hinner göra om dagarna när jag jobbar. Det ska bli kul! Jag har värsta springsuget!

Nu ska jag duscha, byta om och sen dra till stan. Det är ganska fint väder ute och jag orkar inte sitta här då. Ha det bra! 

 
RSS 2.0