Grattis sis!

Idag fyller min kära syster år och jag har ont i huvudet. Inte för att det har någonting med varandra att göra men i alla fall. Nu har jag bara en grej kvar i skolan (tror jag). So fucking great! Jag orkar inte plugga någonting mer på hur länge som helst nu.

I måndags var jag på sista Folkbladet mötet. Jag vet inte om det var sista någonsin eftersom det är lite oklart hur det blir i höst, men det kändes tråkigt. Det har varit så kul att få grejer publicerade i tidningen. Vi fikade i alla fall som vanligt och jag åt mina två första jordgubbar. Jag fick värsta sommarkänslan med första tuggan. Helt underbart!

Snart ska jag träffa Emma, senare ikväll ska jag gårdsstäda och sen kommer Henka. Fullt upp som vanligt. Ha det bäst och speciellt du Moa!

What to do?

Nu är första stunden på länge som jag har tid över. Jag har tid till att göra ingenting. Det känns nästan som jag har glömt bort vad man gör när man bara fördriver tiden utan att göra särskilt mycket.

Jag har jobbat hela helgen, eller fredag tills idag så jag fick torsdag till annat. Igår och idag blev jag tvungen att gå upp vid 20 i fem, något jag verkligen inte är van vid. Förutom att man blir trött mycket tidigare och jag verkligen inte får mina nio timmars sömn så är det faktiskt inte så jobbigt. Det är riktigt skönt att cykla till resecentrum med den stigande solen i en sovande stad. Nu vet jag på ett ungefär hur min sommar kommer att bli.

Efter jobbet har jag, trots min trötthet blivit tvungen att plugga. Nu är jag däremot klart med det mesta jobbiga i skolan så det känns extremt skönt. Jag har känt mig riktigt stressad, eller jag gör det fortfarande över skolan och mina betyg. Jag vet att dem kommer vara bra, men hur bra? Det ska bli så otroligt skönt att sluta skolan, det känns helt obeskrivligt underbart.

Annars har jag varit med Henka och idag träffade jag Timmy en stund. En lugn helg med andra ord. Nu i veckan verkar det som jag ska jobba massa med mina andra jobb så får se hur många stunder som den här jag får. Men eh! Jag uppskattar den inte ens särskilt mycket. Det känns till och med ganska tråkigt att sitta vid datorn. Som tur är kommer Henka hit snart. Vi ska käka choklad och jag ska fira att jag typ bara har en vecka kvar i skolan. Yeah!  


Haha, såhär ser jag ut nu för tiden =P

Glasstest!

Imorse när jag satt och åt frukost och kollade på Folkbladets framsida fick jag plötsligt syn på mig själv och Anton. Jag höll på att sätta flingorna i halsen! Jag hade helt glömt bort att glasstestet vi gjorde i måndags skulle komma i tidningen idag. Jag blev faktiskt nöjd med repotaget, visst en del små ändringar skulle jag gärna göra men så är det alltid. Det är lättare att se felen när de redan är tryckta i tidningen. Det känns så kul att vara med och göra Folke. Det är verkligen mer en hobby än ett extrajobb.

För tillfället sitter jag själv hemma. Mamma och pappa är på landet. Snart ska Henka komma. Jag var med Emma förut, vi slappade mest och käkade godis. Usch, jag är så trött. Den här veckan har verkligen tagit på mig. Det känns i alla fall så skönt att det värsta i skolan är över. Nu har jag bara några prov och mindre inlämningsuppgifter kvar. Snart, snart är jag fri!

Skola, jobb, träning..

Jag har sjukt mycket att göra för tillfället. Tror jag.. Imorgon har jag i alla fall sjukt mycket att göra. Jag måste skriva mer än ett halvt arbete i samhäll C. 
 
Jag har aldrig tänkt på det här förr men jag har alldeles nyligen förstått att folk uppfattar mig som en person med många bollar i luften. Visst har jag tänkt att jag gör mycket saker men jag har aldrig tänkt på det djupare än så. Fast jag antar att det är en svaghet som de flesta personer med mycket grejer inbokade har. Som avslutningsdikt till studentkatalogen tänkte Malin skriva något om att jag troligen går på en hemlig drog eftersom jag går på som ett x2000 tåg men sen blev det istället något om att min vegkost och träning ger mig motivation.

Det jag vill komma fram till är att jag tycker att det är väldigt häftigt att jag inte har upptäckt eller tänkt på den sidan hos mig själv tidigare.

Men nu orkar jag inte reflektera mer över det. Jag och Henka var och sprang i Abborreberg förut så jag måste duscha nu. Jag tänkte att jag skulle briljera lite med springandet eftersom jag tidigare haft bra kondition men det visade sig att vi var ungefär lika uthålliga. Typiskt, eller skitkul eftersom jag nu har någon på samma nivå som mig själv att springa med.

Jag lever..

..Eller jag andas i alla fall så jag antar att jag gör det. Om jag nu andas.. Det kanske bara är som jag tror. Haha, okej jag är för djup för mitt (och erat) bästa.

Jag håller på och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan övningsköra till Maxi. Jag ska troligtvis köpa min studentklänning idag! Jag och Henka var på stan igår för att hitta en klänning men nästan alla var slut i min storlek! Jag förbannade stan några gånger för att alla är smala. Samtidigt funderade jag på om det skulle vara värt att köpa en storlek större och gå upp i vikt tills studenten, men mitt sunda förnuft tog över. Eh, barnsligt problem! Det slutade i alla fall med att en klänning som finns på Maxi lades undan till mig så idag måste jag åka och prova och köpa den om jag ska ha någon vit klänning på studenten.

Hela helgen (eller halva) spenderades på vår gräsmatta. Det var så himla fint väder så jag passade på att ligga ute och sola. Det gav faktiskt lite resultat med, men det syns bara när jag drar ner byxorna för jag har märken efter shortsen. 

Här är några bilder, lägg märke till mitt nyfärgade hår!


Valborg, som innehöll alldeles för lite brasa (som vanligt)  
Typ den normalaste bilden på oss

Och nu till sommaren..

RSS 2.0