Dagens smoothie!

En blandning av vad som fanns hemma: Vindruvor, blodapelsin och lite tropisk juice.

Nu ska jag byta om och sen dra ut i solen och njuta!

Ont i bröstkorgen

Jag är hemma och är uttråkad. Anledningen till varför jag inte är på gymmet, träffar vänner eller går en promenad beror på att jag har ont i bröstkorgen. Jag har haft det sen i lördags och vet verkligen inte vad det beror på. Jag börjar i alla fall bli väldigt trött på det nu så jag tänkte att det var lika bra att stanna hemma, så kanske det läker fortare.

Smärtan kom plötsligt i lördags, utan någon rimlig förklaring. Smärtan finns alltid men känns mest när jag tar djupa andetag, går fort eller rör kroppen på ett speciellt sätt. Någon som vill ge mig en diagnos? Nyss gjorde jag det man egentligen inte ska göra och googlade "ont i bröstkorgen" och där försvann allt mitt vett, eller så kanske jag tänker mer realistiskt. Kan jag ha drabbats av någon av alla de hemska sjukdomarna som dök upp? Om det inte försvinner inom några dagar så ska jag i alla fall söka upp en läkare. Jag vill springa och träna!

Barfota utan strumpor och skor

Eftermiddagen i bilder!

Müsli

En av alla saker jag gillar med att komma hem till Norrköping är att jag får en chans att testa lite nya matvaror och framförallt då müsli. Pappa brukar jämt köpa olika müslis eftersom han så fort tröttnar på att bara äta samma.

De här dagarna har jag blandat två olika müslis och även haft på lite extra sesamfrön och pumpakärnor. Det är gott med omväxling!
Norrköping

Jag tänkte bara säga att jag njuter av familj, vänner, sol och ledighet för fullt!
Men jag saknar min knäppa pojkvän!

Du & Jag!

Idag firar vi två år tillsammans. Två underbara år! Grattis till oss!

Hej härliga sol!

Viktigt!

Viktiga saker jag MÅSTE fixa innan Indien:
  • Fixa ett nytt pass (en jävla tur att jag kom på det ikväll och inte dagen innan resan)
  • Fixa visum (samma som med passet, tur att jag googlade Indien nu)
  • Köpa en ny kamera (min nuvarande kamera är snart tre år gammal och bilderna blir inte riktigt så bra som jag vill att de ska bli)
Det är tur att jag ska åka hem till Norrköping nästa onsdag. Då kan jag förmodligen klara av alla tre grejerna. Visst måste jag säkert vänta på att få dem i min hand men det känns i alla fall bra att få själva fixandet avklarat.

Indien

Nu när jag inte är lika skärrad över att jag ska åka till Indien tänkte jag berätta lite om resan. Som det ser ut nu så kommer jag åka dit själv men möta upp Moa i Delhi. Henka hänger eventuellt på om han får semester men det är tyvärr inte så troligt. Jag är extremt nervös över att flyga så långt själv. Det känns tråkigt att inte kunna dela resan med någon. Men när jag kommer fram väntar min kära syster på mig.

Jag har inte träffat Moa sen Bali så det är mycket därför jag väljer att åka till Indien och hälsa på henne. Dessutom är Indien ett sådant land som jag verkligen vill ha besökt innan jag dör. När jag tänker på Indien så tänker jag starka färger och smuts. Jag undrar hur det stämmer in med den riktiga bilden av Indien.. Men jag är väldigt beredd på att bli sjuk. Jag tror absoult att jag kommer bli väldigt magsjuk och kanske även sjuk på andra sätt men nu så här i förhand så känns det värt det.

Tyvärr vet jag inte än vad vi ska göra eller vart vi ska åka i Indien. Jag vet att Moa vill handla kläder från fabriker så det vill jag följa med på. Det kanske inte är så kul att se allt barnarbete men jag vill ändå ha den erfarenheten. Annars så måste jag helt enkelt googla fram vad jag vill hitta på. Jag kommer sammanlagt vara borta i 20 dagar så vi kommer ha en del tid till att åka runt och upptäcka landet. SÅ SPÄNNANDE!

JÄVLAR

Jag håller på att freaka ut! Jag bokade precis en resa till INDIEN! Om inte Henka får semester är tanken att jag ska åka dit alldeles själv! HJÄLP! Okej visserligen kommer jag möta upp Moa men HJÄLP!

Resultat

Idag tänkte jag att jag skulle träna lugnt men väl på gymmet bestämde jag mig för att springa fem kilometer igen för att se om jag förbättrat min tid något. Idag sprang jag på under 27 minuter. Alltså två minuter bättre än för några veckor sedan. Det kändes bra men fan vad trött jag blev!

Blommor

I tisdags jobbade Henka sin första dag på Plantagen och hem kom han med sju rosor. Jag blev självklart överlycklig! Tack min fina!

Morgonstund har guld i munHemmagjord musli med fyra sorters korn, gojibär, russin, banan, linfrön, solroskärnor och kanel.

Nu förbereder jag mig för en lång dag på jobbet. Efter arbetspasset har vi ett tre timmar långt personalmöte.

Kort är gott

Nu har jag haft en underbar helg med mina kära föräldrar och vänner. Jag har hunnit en hel del men inte alls så mycket som jag hadde velat. Därför känns det väldigt bra att jag ska åka tillbaks igen till påsk. Jag har en hel del ärenden kvar.

I fredags åt jag middag med mamma och pappa och pratade. Med hemmagjord pizza kändes det som på den gamla goda tiden då jag bodde hemma. Det är verkligen skönt att komma hem igen och bli omhändertagen. Det är skönt att inte behöva känna sig så vuxen för några dagar. Efter middagen fick jag massa fina födelsedagspresenter/julklappar från Sri Lanka. Min garderob fick sig ett lyft med hjälp av Moas goda smak.

På lördagen startade vi dagen med att åka till On Off och fixa med min dator. Lyckligtvis var det bara sladden som behövdes bytas ut så nu slipper vi bli utan dator för några veckor. Jag körde dessutom bil fram och tillbaka vilket också gick väldigt bra med tanke på att det var ett tag sen sist!

Efter bilfärden skypade vi lite med Moa och Jonatan som är tillsammans i Thailand för tillfället. Tyvärr hann jag inte så länge eftersom stan och frisören väntade. På stan träffade jag Emma. Vi snackade och åt sallad på Paus som jag faktiskt är lite trött på. Jag tycker inte alls att salladerna känns särskilt goda längre. Det var i alla fall skönt och alldeles nödvändigt att catcha upp med Emma igen!

På kvällen träffade jag Fani och Julia. Fani färgade mitt hår och så snackade vi en hel del som vanligt. När vi blev sugna på mat drog vi till affären och handlade lite olika grejer. Vi fixade ihop lite olika smårätter vilket blev väldigt gott!

Sammanfattat - En riktig superhelg!


På rälsen!

Nu är jag äntligen påväg hem igen. Den här gången känns det som det var alldeles för lång tid sen jag var hemma. Men just därför uppskattar jag det också mer. Hela kroppen längtar hem! I kväll ska jag äta hemmagjord pizza med mamma och pappa och i morgon ska jag träffa mina närmsta vänner. Det gör inget att resan tar nästan 7 timmar, det är helt värt det!

RSS 2.0