Blodomloppet!

Nu har jag sprungit blodomloppet! Jag sprang 10 km på 52.16! Med tanke på att jag inte har sprungit den senaste månaden på grund av benhinneinflammationen är jag jävligt nöjd! Dessutom så tror jag att jag sprang på 58 minuter förra året och mitt mål var att slå den tiden och det gjorde jag ju verkligen. Nu kan jag somna glad. Först måste jag bara packa lite.. 
 
Efteråt hade vi picknick och fikade med tårta som Matilda tagit med sig. Det är nämligen Linnéas födelsedag idag. Jävligt bra avslutning innan sommaren! 

Norrköping nästa!

Jag jobbade hela dagen i fredags, har tentapluggat, varit på budgetsittning, skrivit tentan, hjälpt Maja att flytta och ikväll springer vi blodomloppet. Imorgon är jag färdig med norrland för den här terminen och åker hem för fältstudier. Det ska bli väldigt tråkigt att splittras med mina älskade vänner men sommarlov lockar något oerhört. Norrköping, Oslo, Kalmar, Öland och USA väntar! 
 
 
 

Work

Jag har jobbat både igår och idag. Idag var jag på samma förskola som förra veckan och hade min bästa arbetsdag på länge! Vi såg på film, ja läste massa böcker och så var vi ute i flera timmar.
 
Imorgon har jag däremot bestämt att jag inte ska jobba. Jag måste plugga till tentan så jag inte får dåligt samvete och känner mig stressad. På fredag ska jag nämligen jobba med servering på Universum och då brukar jag ju jobba hela dagen så jag räknar med att jag inte kommer kunna plugga något alls då. Sen är det bara helg, tenta och så åker jag hem! 
 

Inläsningsvecka

Idag har vi haft vår sista dag i skolan. Jag behöver inte vistas på campusområdet förrän i september, det känns sjukt! Nu väntar en veckas inläsning inför tentan. Jag ska jobba några dagar men annars mest försöka plugga och hänga med mina fina vänner. Det är svårt att förstå att vi om en vecka inte kommer träffas dagligen längre. Hur ska jag överleva utan alla våra middagar, fredagsmys och internskämt? ♥
 
 
 

Sol och bad!

Idag har vi solat och badat igen! Livet blir så himla mycket bättre när det är varmt ute!
 
 
 
 
Det roliga med det hela är att vi åker förbi en stor snöhög när vi cyklar hem från stranden. Välkomna till norrland! 
 
 
 

Halv 8 hos Andreas

Igår var det dags för vår sista "halv 8" middag. Den här gången var det Andreas som bjöd på maten. Till förrätt blev det chèvre chaud, alltså honungsmarinerad, ugnsrostad getost på bröd med pinjenötter och sallad. Det var grymt gott! 
 
 
 
 
Till huvudrätt blev det god, citrusmarinerad färsk pasta med fetaost, parmesan, pinjenötter och seranoskinka. 
 
 
Efterrätten var jättegod choklad-/vaniljpannacotta med blåbärskompott. 
 
 
Som fördrink och till efterrätten fick vi dessutom Sangria som var gjord på kanelsockerlag och vitt vin. Den var otroligt god, en drink jag absolut kommer göra under sommaren.
 
Nu är halv 8 slut för den här gången. Det har varit jättekul och gott! Jag har alltid haft något att se fram emot så det känns lite tomt nu när det är slut. Jag hoppas vi tar upp middagarna igen efter sommaren. 
 
Efter middagen såg vi lite på melodifestivalen, drack sangria och sen gick jag och Linnéa till Lokal. Där var det dålig musik men roligt ändå. Kvällen slutade med att vi stod ute, var faschinerade över hur ljust det var, skrattade åt våra egna skämt och pratade med Jacob. 
 
 
 
 
 
 
 

Första doppet!

Idag har vi varit vid Kärleksviken och badat! Okej, vi låg mest och solade men jag doppade mig två gånger! Det var iskallt men skönt efteråt. Linnea uppskattade att det var 14 grader i vattnet. Japp, jag är jävligt stolt! 
 
 
 
 

HELG!

Idag är det äntligen riktigt varmt i Umeå! Folk går runt i shorts och jag har varit ute och lekt med barn hela dagen. Vi har inläsningsdagar i skolan så jag passar på att jobba lite. Det är så härligt att jobba på sommaren när man slipper ta på och av massa blöta kläder och stå och frysa i snön. 
 
Snart ska jag dra på spinning, sen blir det grillning hos Linnea och slutligen tiramisu hos mig. Härliga fredag! 

Bodypump

Jag har börjat ställa in mig på sommar vilket betyder att jag är lite extra slapp och mest fördriver tiden med att sitta i solen de dagar den tittar fram. I morse tog jag visserligen med pluggböckerna ut men det känns som jag bara är ungefär hälften så effektiv som jag brukar vara. Jag får nog skärpa mig lite så jag klarar terminens sista tenta. 
 
Idag efter skolan var jag, Emma och Maja äntligen på bodypump. Vår favoritinstruktör var tillbaka efter flera veckors praktik. Det var jävligt härligt att träna lite styrka igen! Jag har dessutom fått benhinneinflammation så det enda jag tränat den senaste veckan är indoor walking och spinning. Det är visserligen kul men blir lite tråkigt i längden, jag vill kunna springa igen!
 
 
 
 

Valborg och Kostbollen

De flesta bilder från kameran var suddiga men här kommer några bilder från Valborg och Kostbollen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uppsala hade ordnat allt med Kostbollen väldigt bra! De hade fått tag på massa sponsorer så vi fick en stor goodiebag, två föreläsningar, spelade brännbolll (utklädda till björkar), sov i en gympasal, dansade, lekte lekar och var på sittning. Nästa år är det Umeås tur att ordna kostbollen vilket kommer bli grymt mycket jobb men extremt roligt! Det klarar vi! 
 

Uppsala

I söndags kom vi hem från Valborg och Kostbollen. Hela veckan i Uppsala var riktigt bra och rolig! Vi hade fullt upp hela tiden så nu när vi kom hem har jag varit väldigt seg. Natten till igår sov jag 11 timmar men nu känns det äntligen som jag börjar återhämta mig. Det har varit lite för lite sömn i kombination med lite för mycket alkohol. Men så länge man tar hand om sin kropp i vanliga fall så gör det inte så mycket om man slarvar en vecka. Nu ska jag till skolan och redovisa ett arbete, men jag lägger nog upp bilder lite senare.
RSS 2.0