Träningsschema!

Internet har komiskt nog legat nere några dagar men NU ska allt fungera bra. Idag efter jobbet var jag på banken och satte in massa mynt jag fått som dricks från restaurangen. Det var en automatisk maskin där man skulle stoppa ner alla mynt på en gång och så räknade den dem. 1497 kronor blev det sammanlagt. På kvittot kunde man se exakt hur många olika mynt det var. Tillexempel 243 enkronor osv.. Jag längtar redan till nästa gång jag ska göra det. Det kändes så spännande att se hur mycket mynt jag samlat ihop. Lite som att vinna på lotto.

Efter banken mötte jag Henka och så drog vi och tränade. Jag har kommit på ett nytt träningsschema nu som fungerar väldigt bra för mig. Istället för att träna hela kroppen lite här och var har jag delat in kroppen i tre muskelgrupper. Ben, överkropp och bål (mage och rygg). Jag konditionstränar först i minst 20 minuter och sen tränar jag en av muskelgrupperna. Schemat gör att jag är mycket mer fokuserad när jag tränar. Jag vet vad jag ska träna och jag tränar hårt. Jag ska försöka kombinera träningen av de olika muskelgrupperna med gymmets Boot camp för att få mest omväxling i träningen. Dessutom tänker jag börja springa så fort snön har försvunnit från marken.


Haha såhär förstörd var jag efter att ha sprungit för ett par månader sen, det var iskallt!

Internet!

Hej! Nu har vi alltså ÄNTLIGEN fått internet! Efter ett halvår utan fungerande internet känns det jävligt skönt att kunna använda datorn till att surfa ordentligt igen.

De två senaste veckorna har jag jobbat hur mycket som helst. Förutom dagisjobbet så har jag jobbat extra på restaurangen på kvällarna. Förra veckan jobbade jag tio arbetspass och den här veckan har jag jobbat nio. Det har varit slitsamt men det känns riktigt skönt att tjäna massa pengar. Tyvärr har jag inte hunnit göra så mycket annat och jag har dessutom varit förkyld i över två veckor nu. Det är svårt att bli frisk när jag inte hinner sova så mycket. Men det positiva är att jag nu känner att jag har råd att köpa produkter som ska bidra till ett bättre imunförsvar. Men mer om det någon annan dag.

Jag har heller inte hunnit träna så mycket, eller den första veckan jag var sjuk struntade jag i det för att jag inte tänkte att det skulle vara så bra att träna. Men nu när jag har varit sjuk så länge så ignorerar jag det med, jag vill träna! Det jag ska göra idag är alltså: träna, städa lite här hemma och handla. Allt jag inte hinner med på vardagarna när jag jobbar dubbelt.Mitt nya jobb

Efter bara en vecka kanske jag inte kan säga så mycket om mitt nya jobb men än så länge trivs jag bra! Jag jobbar med två tjejer och en kille. Den äldsta av oss är 23. Det känns kul att jobba med folk i min egen ålder, vi kan säkert få det mycket kul tillsammans! Men alla verkar också vara seriösa på jobben och ha erfarenhet från arbete med barn. I fredags var jag ute och drack några öl/cider med några från dagiset och det var också väldigt kul. Jag hoppas på att få några nya vänner nu. Det behövs nu när jag ska stanna här ganska länge!

Jag har känt mig lite dålig de senaste dagarna. Min hals krånglar mest så tyvärr ska jag undvika träning nu. Tråkigt! Men något kul som händer den här veckan är att vi förhoppningsvis ska få fast internet (äntligen!) och i morgon ska
jag jobba på restaurangen på kvällen. Fullt upp, men me like! Ha det bra!

Turn the page

Nu sitter vi i bussen på väg hem till Oslo igen. Det är sjukt vad fort tiden har gått! Jag som tänkte att jag skulle hinna med så mycket, men har knappt hunnit med något alls. Jag har inte ens hunnit sova ut. Men nu borde jag inte fokusera på allt jag inte hunnit, jag ska istället fokusera på det jag faktiskt har gjort.

Jag och Sebbe gjorde nästan ett helt julbord alldeles själva. Vi har träffat mormor och morfar och ätit ugnsbakad lax. Jag har träffat hela familjen Jaiswal-Behrbom, Fani (flera gånger), Henkas familj, farfar och så har jag sprungit på andra gamla vänner. Dessutom har jag festat två gånger och dansat en hel del. Så jag är helt nöjd med resan trots att jag sitter i gamla skor, utan tofflor och kalender. Men det får helt enkelt bli mer shopping i Oslo.

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det känns spännande!


RSS 2.0