Fredag :D

Hej! Sitter hemma och slöar, jag har en fyra timmars lång håltimme för tillfället. Fast det har redan gått två timmar och snart tror jag att jag ska följa med mamma, pappa och deras vän Åke och äta lunch ute. Vi har projektintroduktionsveckor i skolan nu så det är massa lektioner som försvinner. Igår hade jag ingen skola alls, jävligt skönt. Jag var med A hela dagen, vi gick på stan och så. Skolan känns i alla fall som vanligt jävligt slapp. Jag älskar NS haha, har bara hål hela tiden. Yes nu ringde pappa med, vi ska äta lunch på en restaurangskola. :D Åh, allt känns så bra nu, jag kan inte klaga på nått faktiskt. Inte som är värt att klaga över i alla fall, man får ju inte vara otacksam lixom. Ha en bra fredag!

Candy

Har haft en intensiv tid med kelande nu :P Hihi. Ska snart träffa Emmapemma. Jag känner att jag behöver komma ut och få lite frisk luft med min kära Emms. Och så är jag jävligt sugen på choklad och nu blev jag sugen på sura godisar med, haha. Nope nu är det dags att klä på sig och göra iordning mig. Och ja, jag vet att klockan är över sex. Imorgon måste jag verkligen sätta igång med pluggandet med. USH!
Kan det inte vara lov en vecka till?

image94

Sälen

Jag vill inte att lovet ska ta slut. Ush va jobbigt att komma tillbaks till skolan och inte ha tid för annat sen. Men just det, i onsdags när vi var i stockholm berättade mamma att hon snackat med morfar och han hade sagt att det var helt okej att jag följde med till sälen! Fatta va kul, jag ska få åka skidor i en hel vecka till! Det kommer visserligen bli lite mer långfärdsåkning än vad jag är van vid eftersom att jag ska åka dit med mormor, morfar och mammas faster men det gör ingenting. Det ska bli skitkul, fast det känns faktiskt lite olägligt med tanke på att jag vill vara i norrköping nu, faktiskt. Det finns ju personer här som jag inte har lust att lämna men det är ju bara för en vecka.

Annars har jag sprungit en del nu på lovet med, som jag lovat mig själv. Igår slog jag faktiskt 3 kilometer tiden från i söndags med 20 sekunder. Det är faktiskt ganska mycket för att vara jag. Även fast jag springer sträckan på mycket längre tid än vad mitt mål är så känns det som om jag kommer klara att nå målet sen för skolans tre kilometer är inte äns lika långt som dem tre kilomterarna jag springer.

Jag har det bra helt enkelt, har inte så mycket tid till att blogga. Känner inte så stor lust för det heller faktiskt. Nu ska jag iväg till stan snart i alla fall. Ha det bra!

Stockholm

Hej! Idag var jag, Emma, mamma och pappa i Stockholm. Jag och Emma gick på stan och shoppade massor medan de andra gick på museer typ. Det var kul, det känns som om det var ett tag sen jag köpte så mycket kläder på en gång. Och jag slösade inte äns särskilt mycket pengar. Jag köpte bland annat linnen, t-shirtar, tröjor, trosor och ett par byxor. Yeah, älskar att shoppa. :D Det var kul att Emma följde med också, så jag slapp gå själv och kolla. Vi börjar verkligen bli mer och mer lika hon och jag. Vi har till och med börjat få samma klädsmak och allt. Det är skrämmande men ändå jävligt roligt.

Annars har jag gjort en hel del andra saker med. Saker som får mig glad, väldigt glad :D Jag har inte haft tid för så mycket annat, eller jag har inte tagit tid för så mycket annat. Men det gör verkligen ingenting, det är klart värt det. :D

Skridskor

Det är redan fredag, men det gör inget för jag har looov! :D Fan va skönt, nu är alla dagar som lördagar för mig.

Igår följde jag med mamma och pappa till en sjö och åkte skridskor för första gången på över ett år. Det har inte gått att åka tidigare på grund av att sjöarna knappt frusit till is. Och igår var det faktiskt också lite riskabelt för på vissa ställen var isen bara cirka 4 centimeter tjock. Det var kul fast sjön var jävligt liten, som tre ishockeyrinkar ungefär så det gick fort att åka fram och tillbaks. Senast vi åkte var förra året när fransmannen var här. Haha det känns lite konstigt att skriva fransmannen eftersom att han var långt ifrån en man så jag använder hans namn, Guillaume istället. Vi åkte på götakanal och det var också första gången för det året, isen var tunn och i kanten såg den till och med sprucken ut på sina ställen. Han måste tro att vi var galna som släpade med han ut på den isen, men han hade faktiskt aldrig åkt skridskor utomhus innan.

Efter skridskoåkningen igår så träffade jag Emma en stund och sen åkte jag hem till Andres som jag träffade på festen i fredags. Vi kolla typ på två filmer. Nu MÅSTE jag ut och springa, ha en trevlig söndag!

Matteplugg

Idag är det alla hjärtansdag och det ända jag gör är att plugga matte. Jag satt kvar i skolan efter att jag slutat i tre timmar och pluggade matte, och ändå måste jag fortsätta plugga mycket mer. Jag har fuckingprov imorgon så det blir ingen vila för mig inte (efter det här inlägget). Jag och Emma skulle vart med varandra och fira men båda är för busy. Men det är ju egentligen ganska tur att jag är singel för annars skulle jag ju inte ha tid och plugga matte och då skulle jag nog få IG på provet. Risken finns ju i för sig att jag får det nu med, men det är inte lika stor chans. Man får se allt från ett positivt perspektiv :D Nu måste jag köpa frimärken, posta termobyxor och sen plugga ihjäl mig.

Nu är det vår!


Ja det är sant, våren är här! Det kom lite som en chock, det är ju så tidigt. När jag gick ut från skolan på lunchrasten för att cykla hem så möttes jag av strålande sol och klarblå himmel. Det kändes som en sten föll från mitt bröst. Va härligt med vår, snart är det sommar!

image93

Två år

Igår var jag och Emma på stan och shoppade. Rean finns fortfarande kvar faktiskt. Jag köpte ett par högklckade ankelboots från Vagabond för 285 spänn som brukade kosta 950. Skitbra ju. På kvällen gick vi och såg filmen Juno på bio. Den handlade om en sextonårig tjej som blev gravid. Den var bra för den var ganska rolig och inte så förutsägbar faktiskt.

Imorse sprang jag! Jag har inte sprungit sen kylan och den första snön kom så det var flera månader sen. Det kändes jättetungt imorse när jag visste att jag skulle springa men jag hade lovat mig själv så jag gjorde det ändå. Och det gick faktiskt jättebra. Jag sprang 2 km på 11.50 så jag har inte tappat särskilt mycket alls på konditionen. Jag tror att det kändes så tungt att sätta igång för att jag trodde att jag fått skitdålig kondition men nu när jag vet att jag inte har fått det hoppas jag att det ska kännas lättare att springa. Jag tror faktiskt redan att det gör det, nu känner jag mig lite mer motiverad lixom.

På eftermiddagen träffade jag Emma, vi lämnade en väska till en tjej som glömt den och som jag och Emma hittade igår. Snälla vi är va, som lämnar tillbaks väskan när vi själva kunde snott allt i den? Haha egentligen borde det kännas självklart i för sig.. Så ja antar att vi inte är värda medaljer. Efter det gick vi i alla fall till Salsa huset. Jag kollade på när Emma kom på koreografi till danser hon ska lära ungar. Och så dansade jag lite själv med faktiskt, eller mest hoppade runt :P Nu ikväll har jag vart med Timmy. Vi gick en promenad och sen gick vi hem till mig och kollade på gammla bilder och snackade. 

Idag är det två år sen vi träffades,
sen vi lärde känna varanndra.
Känner jag dig fortfarande?

Det komiska är att jag inte äns är en sån person som håller koll på datum särskilt noga. Men vissa saker kommer man ihåg..

Now you don't seem to care at all
Forever doesn't live here anymore
We gave it up, said it's not worth fighting for
And it's not coming back oh no no no
It's not coming back oh no no no
Now forever doesn't live here anymore

// Marit Bergman

Va poetisk jag är/kan vara ;D

Jag hoppas att du inte ångrar det, jag ångrar det inte.

Fredag kväll

Det blev ingen tv-kväll idag heller. Mina planer går inte bra. Vid sju ringde Emelie och frågade om jag ville komma på fest hos Sanna. Trots att jag sminkat av mig och dressat ner mig med mjukisbyxor så var det något i mig som fick upp mig på fötter. Det var kul hos Sanna men efter att vi försökt få upp Emelies vinflaska på alla möjliga sätt så bestämde hon och Adam att de skulle dra till Swea och dricka där istället. Jag drog med då och det är därför jag är hemma så tidigt. Så en plan kommer jag i alla fall hålla mig till, den att jag ska lägga mig snart. Typ nu...

...God Natt

Efterrätter

Och så var det fredag igen.. :D Ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Det blev nämligen ingen tv-kväl igår, det blev en Timmy-kväll så jag kan ju ha det idag istället.

Idag på vegetariska matlagningen fick vi göra egna maträtter. Jag gjorde linsröra med ris och till efterrätt blev det bärmousse. Det blev skitgott, speciellt moussen. Och nu håller pappa på att göra tiramisu, Mmm. Jag bara äter och äter. Pappa gör efterrätter ganska ofta nu så det är svårt att låta bli. Igår gjorde han tillexempel ungsstekta äpplen med nötter och socker typ och förra helgen gjorde han parisevåfflor och så åt vi ju semlor emellan det med. Och förra helgen när mamma och pappa gjort en maträtt med morötter till tog jag de sista och sa "jag behöver äta morötter" då föreslog han att jag skulle göra en morotskaka! Haha han föreslår inte att jag ska äta råa morötter oftare eller så, nej han föreslår en kaka med lite morötter i. Min pappa är för rolig ibland.

image93

Choklad mousse i choklad och Flytande ö som det heter på svenska..


Pappa och Jag 

Dem här efterrätterna åt vi i en skidrestaurang i Chamonix.

Don´t care

Jag är seg, jag är jävligt seg. Jag har sån negativ I don´t care känsla för det mesta just nu, skolan, va jag gör, killar.. Jag orkar helt enkelt  inte bry mig om så mycket. Men den här veckan har i alla fall jag och Emelie varit duktiga och yogat två gånger. Och idag skrev jag ett prov på 20 minuter. Jag är överraskad själv faktiskt. Det var naturprov som jag skrev på omprovstillfället i skolan för dem andra gjorde det när jag var i frankrike. Det började tre och jag trodde det skulle ta minst en timme men sen när jag gick ut från Aulan och kollade på klockan var den bara 20 över.. Och då kändes det som va fan ska jag göra nu då? Haha, nu klagar jag över att jag har för mycket tid, men tiden känns bara så seg. Jag borde gå ut och springa men vem har lust att ge sig ut i sånt här väder? Nää det blir en kväll vid tv:n och så måste jag sova tidigt. Jag var skitnära på att somna både när vi såg på film på historian och sen innan provet när jag var hemma och pluggade, Jag blev tvungen att äta svindyr glass för att orka hålla mig vaken. Jobbigt va?

Saras födelsedag!

Idag fyller min kära barndomsvän Sara år! Tyvärr bor hon i Australien så jag kan inte gratta henne personligen. Buhu, jag saknar henne. Har inte träffat henne på snart tre år! Som sagt alla jag känner åker/flyttar utomlands. Jag hoppas du haft det bra idag i alla fall, Eller dan kanske just har börjat där? Jag har inte så bra koll på tidsskillnaden.

Idag har jag vart väldigt duktig. Jag har satt ihop byrån vi köpte på IKEA alldeles, alldeles själv! Ögonen glittrar av stolthet. Jag har dessutom möblerat lite och satt upp några hyllor. Fast det är mycket mer att göra. Och så kan jag inte bestämma mig om jag gillar möbleringen eller inte. Jag kanske bara är ovan lixom.

Igår var det fest hos Emelie. Det var kul fast det var typ 13 tjejer och två killar så det var inte lika kul, Hehe, men det funkar ändå såklart. Det blev lite väl crazy på slutet bara, men what the fuck. Och precis som jag trodde förra helgen när bilderna försvann så fick jag tillfälle igår att ta lite fler. :) 

                     
Lite olika...          Tove, Emelie, Adam      Malin och Nillan          Jag och Emelie    
                                                                                                                             Freaks!                

                    
Tessan                    Tessan och Emelie               Emelie                   Emelie och Nillan

    
  Emelie                         Emelie, Nillan,
                                         Malin och Emelie

Haha var det nån som la märke till hur många Emelie det finns? Och egentligen heter Nillan Emelie med...

Nu ringde Timmy, måste stressa vidare.

                                                                             
  
RSS 2.0