Vän med ett ex?

Jag vaknade nyss, satte på mobilen. Ja för tydligen hade jag stängt av den för första gången på väldigt länge sen jag och O gjorde slut. Och självklart, då hade han ringt. Han lämnade ett ganska långt, sorgligt meddelande på telefonsvararen där han förklarade att han inte ville försöka vara vänner.

Ja jag vet, det borde inte vara så stor chock precis men det känns ändå väldigt sorgligt. Jag vet, det är inte lätt att vara vän med ett ex, men man kan väl försöka? Fast han vill inte det för att han tror att han kommer få det jobbigare att gå vidare, och det förstår jag ju självklart. Det är bara sorgligt eftersom att vi har kännt varandra så länge och varit med varandra så mycket. Och jag ser det inte så mycket som att vara "vän med ett ex", jag ser det mer som vara vän med en person jag bryr mig om. Men det här kanske är det bästa. Om det är det bästa för han vill jag ju självklart ha det så här eftersom att jag vill hans bästa med. Jag antar att det bara är lite svårt att acceptera det.
Men jag hoppas att du får ett underbart liv!

Loppisfreaks

Hej! Nu har jag och Emma stått på en loppis och försökt sälja grejer i två dagar. Jag har typ inte fått något sålt men jag har gått plus med cirka 140 spänn. Emma sålde mer, fast hon hade fler grejer. Det har varit kul, fast väldigt segt. Det har inte kommit så mycket folk på grund av rean och att de flesta är fattiga efter jul. Men självklart tänkte vi inte på det innan. Nästa vecka ska vi stå igen på lördagen så då hoppas vi att fler kommer dit. Och så ska vi ha billigare priser så att vi blir av med skiten. Vi står mest där för att vi är knäppa och tycker sånt är kul :P

I fredags var jag på "fest" hos brödern igen. De är inte lika mystiska längre. De har bara haft jobbiga liv. Jag tror jag drar till mig killar som haft jobbiga liv. Det har hänt flera gånger så nu misstänker jag att det beror på mig. Det kan inte vara slumpen längre. Jag började i alla fall fråga lite grejer och det slutade med den ena brodern blev ledsen. Nu vet jag inte längre om det är positivt eller negativt att få folk att öppna upp sig. Jag menar det är ju alltid bra att få folk att prata om deras känslor (om de vill och behöver det), men man förstör ju samtidigt folks kvällar på det sättet. Aja jag tror på öppenhet. Hoppas bara inte att han blev alltför ledsen sen. En annan grej som hände samma kväll var att på den festen var min systers gamla vän. Vi visste inte det först eftersom jag var skitliten när dem var vänner men på ett konstigt sätt kom vi ändå på det. Min syster är 8 år äldre så det är inte något jag trode skulle hända. Men det var kul, vi snackade om minnen som de upplevt och så. Nu ska jag gå och hjälpa min syrra med semlor som vi håller på att göra. Hon älskar nämligen semlor och om hon inte äter det nu kommer hon få värsta suget efter det när hon är i Indien, och det är ju inte så lyckat.

image58

Mmmm...

REA

Kvällen igår blev rolig. Jag kom iväg ganska sent men det hann hända ganska mycket på den stunden jag var borta. Vi var hos två skumma bröder. Eller jag vet inte om dem egentligen var så skumma, för skumma är väl de flesta första gången man träffar någon. När man inte vet personers historier och så. Vi sjöng Singstar, och jag kom på att jag verkligen är jättedålig på att sjunga. Eller Singstar tyckte i alla fall det för jag fölorade varje gång. Men det hade jag väl en aning om innan med. Det är ju inte precis så att jag har tänkt på att söka till idol eller nått liknande. Haha det skulle vara väldigt komiskt. Jag skulle vara i pajjjashögen, och alla skulle skratta åt mig.

Idag har jag varit och reashoppat. Först var det jag och Emma, sen kom Vicke (Emmas tvillingbror) och tillsist kom Sandra och Moa med. Efter några timmar var vi hungriga och gick och åt. Jag åt falafel men min var kall så Emma, min hjältinna gick och bytte. Jag är så dålig på att göra sånt. På stan hittade vi i alla fall en hel del kläder. Jag köpte två par byxor, en tröja och en jättefin kjol. Det var självklart världens köer men jag och Emma stod ut på alla ställen förutom på Gina tricot. Där är det alltid värst. Men jag tror jag ska försöka ge mig ut igen på fredag och kolla lite mer då. Fast jag borde i och för sig spara lite pengar till Frankrike. Men vi får se. Imorgon ska jag till mormor och morfar och fira jul i Nyköping. Mina kusiner ska komma och så med, så det ska bli kul. Nu ska jag hitta på något annat att göra. Sov gott

Tomtebarn

Hej! Hur har eran jul varit? Min var jättebra. Vi åt massa mat (för mycket) och sen kom tomten till oss och dela ut julklappar. Haha, (det är jag som är tomten). Men vi har inga småbarn hos oss på julafton. Jag tar bara på mig en tomteluva och en annan röst för att det är kul. Tomten gav mig i alla fall flera fina prestenter. Bara presenter som jag verkligen gillar faktiskt. Tillexempel yogamatta, pengar, förvaringsgrej, "träd" att hänga smycken på, med mer.

Idag har jag gått stavgång, sen var Emma förbi här ett tag och vi rensade ut min garderob. Det är ganska tomt där nu, hittade massa grejer som skulle slängas och endel som jag och Emma ska sälja på loppis. Hon har med rensat ut grejer så vi ska förhoppningsvis göra det i helgen. Mest för skojsskull, jag tror i alla fall inte att vi kommer tjäna så mycket. Nu håller jag på att väntar på att Emelie ska ringa. Hon är och får en stämpel och dricker öl men snart ska vi träffas och gå på fest. Ha en bra kväll.

Chamonix/Julkul

Hej! Oj, det känns som om det var jättelänge sen jag skrev. Men jag har haft fullt upp hela veckan. I början av veckan tränade jag på matteprov och historiaprov och nu i slutet har jag varit mitt bland all julstress. Proven gick bra, tror jag i alla fall. Jag fixade det med franskan med. Jag bytte den kursen mot elevdemokrati och idrott och hälsa B. Läraren sa att det var okej för henne om jag följde med till Frankrike ändå men jag tror verkligen inte att det kommer vara okej för skolan tyvärr. Men vet ni vad??? Igår bokade jag, mamma och pappa en resa till Chamonix! Det är en skidort i Franska alperna för er som inte vet. Jag var där förrförra året med och det är det finaste stället jag åkt skidor på. Men det var jävligt fint väder när vi var där förra gången så det har säkert med det att göra också. Men det ska i alla fall bli skitkul att åka dit. Jag älskar att åka skidor så jag kan knappt vänta! 

               
   
Alla bilderna är från Chamonix för två år sedan, kolla va fint väder vi hade!

Även fast jag vart bland all julstress har jag som tur är inte blivit särskilt stressad själv, men jag gillar ändå julstämningen. Dessutom har mina syskon Moa och Jonis kommit hem nu med. Det har hänt ganska mycket. I torsdags och fredags handlade jag alla julklappar och så har vi julbakat lite med. Fast ikväll ska vi julbaka ännu mer. Åh det är så kul med jul! :)

I fredags var jag och fikade/förfestade med Emelie och hennes kompisar. Det var jättekul, vi var på ett fik och de drack för att de skulle till krogen sen men jag kunde ju inte följa med. Igår på dan var Raju, Mirri och Petra här och senare kom även Björn och hans son. Det var också kul. Vi åt, pratade och kollade på gamla kort, men det är så sorgligt att de ska åka iväg till Australien igen. Eftersom att de ska flytta tillbaks vet jag ju inte när jag ska få se dem igen. Men troligtvis är det efter att jag tagit studenten och åker och hälsar på men det är ju över ett och ett halvt år tills dess. På kvällen sen var jag med Emma. Vi satt på en pizzeria och pratade. Det var helt tomt ute igår. Jag undrar vad alla gör egentligen? Men dem är säkert hemma och bakar och så.

Nu ska jag träffa Mello snart och gå på stan. Vi ska mest gå dit för att komma ut och så kanske jag hittar några julklappar till mig själv där med.. Ha det så bra och God jul!

C'est la vie

Idag har jag bestämt mig för ännu en grej. Jag ska sluta franskan. Jag orkar inte gå på dem lektionerna längre. De är de ändå lektionerna som jag verkligen inte gillar att gå på och de är de ändå lektionerna där jag känner mig helt korkad på. Det är verkligen så tråkigt att gå dit. Jag fattar lixom inte äns svensk grammatik och hur ska jag då kunna lära mig fransk? Men visst bara för att man känner att det inte går så bra ska man självklart inte ge upp. Men om man verkligen inte gillar ett ämne tycker inte jag att man ska fortsätta. Det jag förlorar i och med att jag slutar är eventuellt 0,5 i meritpoäng och en nästan gratis resa till Frankrike. Men meritpoänget jämnar det nästan ut sig med eftersom att jag troligtvis ändå kommer få bättre betyg i en annan kurs i stället. Resan till Frankrike är ju det som hållt mig kvar men jag känner att det inte är värt att läsa franska bara för den resan. Jag var ju på den resan förra året så jag har ju lixom redan upplevt hur det är att bo hos en främmande familj i en vecka. Dessutom vill jag hellre resa till Frankrike själv eller med vänner och lära mig språket där. Det tror jag är roligast och bäst. Som ni märker har jag funderat på det här ett tag och vägt alla för- och nackdelar.

Jag har i alla fall en lååång sovmorgon imorgon på grund av att jag inte kommer gå till franskan och sen har vi ingen engelska så jag börjar inte förräns efter lunch. Förresten har jag vart ganska duktig idag. Jag hade bara en lektion i skolan (på grund av inställda lektioner) men jag satt ändå i skolan och pluggade till matteprovet i cirka två timmar. Och efter det var jag på LS-möte, det kändes som om vi gjorde en del framsteg där med. Och när jag hade håltimma så var jag faktiskt i gymmet och tränade. Vilken dag va?

Fan nu håller jag på att kolla på massa bilder från Frankrike så nu börjar jag ångra mig lite.. Men hur rolig resan en skulle bli så är det väl ändå viktigast att jag mår bra nu?

image51

Kan NI motstå det här?
Jag tror jag måste det i alla fall..

Guldkompassen

Hej! Det blev ingen fest igår så jag, Emma, en annan Natalie, Henke, Rasmus och Martin gick på bio. Vi såg på filmen Guldkompassen. Jag tycker inte den var särskilt bra, men jag brukar inte gilla sånna fantasyfilmer. Fast jag gillar Sagan om ringen filmerna. Men dem känns också lite mer välplanerade än den vi såg igår. I Guldkompassen hade de ändrat ord som astronaut till atronaut och såna liknande grejer vilket kändes helt meningslöst. Jag menar om man inte kommer på bättre namn, varför då ändra över huvudtaget? Haha det gjorde i alla fall att jag och Emma satt och störde oss på det.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag följde med mamma och pappa på promenad idag med men den här gången åkte vi iväg cirka fem minuter till en skog och vatten. Det var fint, jag brukade vara där med dagis ibland när jag var liten. Fast jag har ju vart där senare med såklart. Jag såg nyss på Breakfast at Tiffany´s med. Den var bra, jag fick sån "feel good" känsla av den, även fast den har sorgliga delar. Nu ska jag plugga lite. Jag har två prov och läxor nästa vecka. Sov gott!

Reseplaner

Nu har jag vart ute och gått stavgång, sett på Bonde söker fru och ätit mat. På nått konstigt sätt känner jag mig lite nervös över ikväll. Och det konstiga är att jag inte äns vet vad jag ska göra ikväll. Jag måste ringa Emma snart och se om hon kommit på nått.

Ahhh, igår bokade Sebbe (min bror) en resa till Canada. Han ska vara borta skitlänge, typ fyra månader. Vilket jag verkligen inte är van vid. Det längsta han har vart borta nu är när han var i Thailand och Malaysia i nästan 2 månader. Han ska åka till Canada för skidåkningens skull och så ska han fixa jobb. Och mina två andra syskon har också bokat resor. Moa ska åka till Indien (som vanligt) och vara där i också typ 3-4 månader och Jonis ska åka till Australien (och kanske till fler länder?) Jag är lite osäker. Men han ska i alla fall vara borta i typ 5 månader. Men Moa och Jonis är jag ganska van vid att inte träffa på länge eftersom de inte äns bor i Norrköping, men ändå. Alla ska åka i januari med så vi alla fyra syskon kommer vara på helt olika ställen på jordklotet samtidigt. Och jag blir ensambarn igen. Jag vill med resa! Men jag, mamma och pappa ska troligtvis åka till några alper så att vi kan åka skidor någon gång i januari med. Vi brukar alltid åka skidor varje år, jag tycker det är skitroligt.

På ett sätt vill jag växa upp, gå ur skolan och så för då kan ju jag också resa överallt men på ett annat sätt så känns det så läskigt att bli stor så då vill jag bara vara liten igen. Det var ju så roligt att leka när man var liten med. Allt var så lätt och inget var särskilt komplicerat. Men det är ju så här livet funkar. Man växer upp helt enkelt.  

Fest fredag :)

Först undrar jag bara en grej. Alla ni som har en "drömtydar bok" vad betyder det om man drömmer att man tappar massa tänder? Jag drömde det inatt och det är alltid spännande att få veta vad såna "drömtydar personer" tycker att det betyder.

Igår tycker jag blev en väldigt rolig dag. Först var jag i skolan och så som vanligt men sen träffade jag Emma. Vi åkte hem till mig, fixade oss och försökte få tag på en fest. Det gick ganska trögt men sen när jag och Emma var klara och satt och fikade så ringde Emelie och vi följde med henne och Malin. Vi drog till Sanna och hennes pojkvän Olof-Linus? Haha jag visste inte riktigt vad jag skulle kalla han.. Men så var vi där och hade trevligt. Vi pratade mest och så. Sen drog jag och Emma iväg till mcDonalds för de skulle till krogen. Sen åkte vi hem. Hm det är svårt att skriva om vad som händer sådär. Det låter lixom inte så kul när man ska berätta.. Men det var det i alla fall.  Det kändes skönt att inte behöva tänka på allt lika mycket. Att bara få vara för en stund och ha det kul lixom :) Nu ska jag gå stavgång med mamma och pappa snart. Ha en trevlig dag!

Lucia

Efter skolan idag gick jag och mamma stavgång. Mamma lyssnande på ljudbok och jag lyssnande på min mp3. Åh jag lyssnar verkligen på den för sällan nu för tiden.. Alla låtar på den har jag haft där skitlänge så jag kan texterna ganska bra vid det här laget. Just nu lyssnar jag på Metallica, fast på datan. Hm, gamla minnen kommer fram. Det känns som det var skitlänge sen jag och Emelie var med Metallicafansen, men det är inget jag saknar. Efter stavgången såg jag och mamma på Bonde söker fru från igår och åt lussekatter som Agnes bakat, tack! Och drack glögg. Hehe vilken Lucia va?  

Snart franska

Hej! Jag sitter i skolan och har tråkigt. Om en halvtimme ska jag gå på franskalektion. Nyss fick jag reda på att jag fick MVG på det jobbigaste arbetet den här terminen! Historia arbetet. Wihhooo va lättad jag blev. Historialäraren sa saker som "jag kan förstå om alla inte blev så nöjda som de hoppades på" .. osv och så kollade han på mig och Malin samtidigt så vi blev jätterädda. Men sen gick det bra för oss båda. Det ska bli så jävla skönt med jullov nu! Det är väldigt efterlängtat. Fast det brukar ju alla lov vara..

Rolig dag :)

Hej! Idag var det faktiskt en rolig dag i skolan. Franskan var i och för sig inte så kul för jag känner mig jämt så dum på dem lektionerna. Om jag inte skulle få en nästan gratis resa av skolan till Frankrike så skulle jag verkligen hoppa av den kursen. Men samhällen var rolig. Haha en rolig grej som hände var att några killar stått och knackat på en dörr eller nått på rasten och sen kom läraren in på vår lektion och skulle säga till dem. Och så sa hon ungefär "Du i den gula tröjan, du var väl där" Och så svarar han "Men sluta säga mitt namn, varför säger du alltid mitt namn?" Haha så roligt. Fast man kanske behövde vara där.. På gympan så dansade vi typ folkdanser och det var faktiskt också ganska roligt.

Efter skolan har jag bara ätit och sett på tv. Jag slutar halv fem på tisdagar så jag hinner lixom inte göra så mycket mer känns det som. Fast det borde jag ju egentligen hinna. Aja nu måste jag plugga på 30 glosor!
AHHH!!

I´ve made up my mind

Japp jag har bestämt mig för en sak.

Men först tänkte jag berätta om min dag och natt. I natt drömde jag en dröm som jag är ganska säker på att jag drömt förut. Den utspelar sig i ett varmt land. Det är så att jag är fånge men sen rymer jag och några, från en sån resa som fångar är på ibland. Och så är vi på ett stort badhus, jag är rädd eftersom att massa letar efter mig. Tillslut kommer en badvakt och tar med mig och så tror jag att jag är fast men det visar sig att de bara trodde att jag snott en tröja. Sen går vi till en affär i badhuset för att köpa något man använder i en bastu. I alla fall så såg jag kameror ligga där så tänkte jag "I förra drömmen snodde jag en kamera" så jag roffade en åt mig och sprang därifrån. Samtidigt tänkte jag " så här såg inte kameran ut som jag snodde förra gången" Sen sprang jag och sparng jag och tillslut hamnade jag på lndsbyggden. Det var jättefint och så träffade jag en familj som var trevlig. Det var massa blommor och jag kände mig så fri.

Jag vaknade alltså glad idag. I skolan var det också ganska bra. Efter skolan träffade jag Sandra på en frisörsalong som hon praktiserar på varje måndag.  Där fick jag specialbehandling :P Först klippte hon topparna (skit lite, precis som jag vill ha det). Sen använde vi volym master eller va den heter. Jag tycker inte det gav sådär jättemycket effekt som jag hoppades på. Sen var klockan bara halv fyra och hon slutar fem så hon flättade halva håret och sen lockade det med. :) Så idag har jag testat lite olika frisyrer. Efteråt gick vi till H&M, jag köpte strumpbyxor och dippliner och sen gick vi till mcDonalds och satt där ett tag. Det har vart en bra dag i alla fall.  

Till det jag kommit fram till. I helgen har jag ju suttit hemma för det mesta och kollat på SATC och så men nu ska jag sluta med det. Jag pratade nämligen med Orlando och han hade vart och festat typ fyra gånger så nu tänkte jag att då kan ju jag med göra det. Jag behöver ju inte precis känna dåligt samvete eller så. Jag antar att jag bara tänkte att det här är vad man gör när man gör slut. Men det finns ju inga rätt och fel. Dessutom tror jag att jag med skulle må bättre av att göra så. Det är ju bra att träffa sånna som man bryr sig om, då blir ju allt så mycket lättare.  


              

Söndag

Det blev ingen träning idag för jag följde med mamma och pappa och handlade istället. Men jag mår lite bättre nu. Allt känns inte lika hopplöst längre. Jag har faktiskt tagit tag i fler grejer med. Idag har jag städat (lite) handlat, pratat med Moa, sett på tv och hm typ inget mer. Okej jag hade tydligen inte gjort så mycket som det känns som, men mitt rum ser finare ut. Det är ju i alla fall något som är positivt. :) Nu ska jag ut och gå med Timmy. Ha det bra!

:(

Jag känner mig ledsen. Men det känns som om alla tycker att jag inte har någon rätt att känna mig ledsen eftersom att det var jag som gjorde slut. Det gör det svårare för jag försöker lixom hålla det inom mig då. Och jag vet att jag inte ska bry mig om vad andra tycker, eftersom att det är mina känslor. Men det är ändå svårt.

Norrköpings kulturhus

Hej! Nu är jag hemma. Jag har jobbat på Norrköpings Kultur hus idag, från tre till nio. Så jag känner mig ganska trött. Det var bandkväll typ så det var band som var där och spelade, men det kom inte så mycket folk så jag hade inte så mycket att göra. Jag stod och sålde grejer och fixade mat. Men det var kul, jag gillar att göra sånna grejer. Annars tror jag att det blir en fortsättning på gårdagens SATC kväll. Det känns lite tråkigt men vad ska man göra när alla antingen är sjuka eller är hemma (långt bort)? Just nu ser i alla fall mamma på tv:n så jag kommer nog sitta här ett tag till. Ha det bra!



image48

SATC kväll

Tja. Jag håller på att slötitta på Idol. Jag brukar aldrig se på det men det här är väl sista avsnittet? Finalen i alla fall. Ikväll har jag inte gjort någonting. Jo hoppat hopprep, ätit och kollat på sex and the city. Jag håller på att se om alla SATC avsnitt, igen. Det är så kul, något som man inte kan tröttna på. Eller kanske om man ser det om och om igen hela tiden. Nä nu ska jag antingen gå en promenad eller se vidare på SATC. Hm beror på vad jag orkar. Och vart ska jag gå? Det är så tråkigt att gå här omkring. Det finns ju inte precis nått nytt att kolla på eftersom att jag bott här hela livet. Jaja får se. Ha en bra kväll.

Jag bara klagar

Hej, nu är det uppe i fyra inställda lektioner den här veckan. Både igår och idag hade jag kunnat haft sovmorgon. Igår hade jag ju först hål, väntade i skolan och sen hade jag ingen svenska heller, så båda mina morgonlektioner var inställda. Och idag var matten inställd. Det är så jobbigt att gå till skolan i onödan, när man istället kan ligga hemma och sova. Annars har den här veckan vart mest plugg. Plugg på historian och igår plugg till biologiprovet idag, som jag hade nyss. Tror det gick ganska bra. Det ska bli så skönt med helg nu. Jag älskar helger! Bara två lektioner kvar.. Ha en rolig fredag!  

Hål, hål och hål

Jag blev äntligen klar med mitt ångestladdade historia arbete igår. Så skönt! Just nu sitter jag i datasalen och gör ingenting. Vegetariska matlagningen var inställd idag så den här veckan är vi nu uppe i två inställda lektioner, än så länge. Vi fick en uppgift istället och jag har gjort klart den nu. Synd att jag inte visste att hon skulle vara borta innan. Det hade vart så skönt med en sovmorgon. Men nu ska jag gå på lektion (tror jag)
Ha det bra!

Min födelsedagshelg :)

Hej, jag sitter här och försöker varva ner lite med årets första varma glögg :) Jag hade nämligen ett ganska jobbbigt samtal nyss. Ah jag hoppas verkligen att det löser sig, jag vill ju verkligen att du ska må bra!

Nu ska jag i alla fall berätta om helgen och lägga ut lite bilder som jag sa igår.

I fredags då så var jag på en fest hos Nillan. Det är så att jag, Emelie 2 och Emo fyller år på samma dag, den 1 december så det var fest hos Nillan för att fira oss, eller mest för att fira Emelie 2. Hon är nämligen typ bästa kompis med Nillan så det var henne det var bestämt för från början. Jag skriver Emelie 2 för det finns så många Emelies att hålla reda på. Emelie 1 är i alla fall min barndomsvän :)


                 
 Emelie 1                        Malin                         Nillan (Emelie 3)       Haha den här bilden  
                                                                                                                  ser för rolig ut jag blev
                                                                                                                  tvungen att ta med den

               
Jag och Emelie  Emelie och Malin   Emelie jag och ?   Jag och min arm :P

På lördagen var jag först med min släkt och åt julbord, fikade och så. På kvällen var jag helt Sandras och Emmas. Vi brukar göra så att vi planerar något särskilt, en överraskning för den som fyller år. (Eller vi har gjort det några gånger i alla fall). Först var vi hos Sandra, fikade spelade och hade det trevligt. Sen fixade vi oss (jag hade ingen aning om vart vi skulle). Sandra och Emma fixade mitt hår skitfint men jag vet inte om jag fick nån bra bild på det. Men sen skjutsade Sandras pojkvän, Danne oss och så hämtade vi upp Timmy och Wille. Jag visste faktiskt att dem skulle med då för det hade Sandra råkat avslöja :P De råkade avslöja grejer lite då och då under hela kvällen. Vi åkte i alla fall vidare till en lokalfest där vi dansade, men vi drog hem ganska tidigt typ lite över 12 för att vi kom på att vi kände oss lite för mogna för festen. Men jag tyckte det var kul att dansa i alla fall :) Jag och Emma åkte hem till mig och Sandra åkte hem till sig. Vid kvart över 1 gick Emma för hon skulle med bussen. Oj det blev långt. Nu kommer några bilder därifrån!

              
Jag och tårtan         Mormors tårta             Emma dansar                         Sandra

                
Lite av S, jag och E        Godis till mig :D                Emma                Emma och jag
              
Sandra och Emma      Jag och Sandra         Emma, jag och Sandra     Min frisyr          

Det blev ganska många bilder från helgen.

Tack för att ni gjorde min helg så bra. I Love you!           

Action!

Hej! Jag är mitt uppe i plugghets just nu så jag har inte så mycket tid att skriva. Imorgon tror jag att jag gör klart historia arbetet så då om jag hinner tänkte jag lägga upp bilder från helgen. Jag fyllde nämligen år i lördags, 1 december så jag har bilder från både i fredags och lördags. Jag lade upp dem nyss på datan. Det är så kul att ta massa bilder och sen sitta och kolla på dem. Jag försökte ta en del när vi inte posade (hur stavas det?) men det går verkligen inte bra. Varje gång man tar fram en kamera är det som om bilden stelnar och alla tar fram sin stelaste/finaste? sida (inklusive mig). Jag hade det i alla fall väldigt bra i helgen bortsett från en tråkig sak. Men jag tror det löser sig. Jag hoppas det i alla fall. Ha det så bra!   
RSS 2.0