Hårproblem

Uah, jag måste klippa mig snart. Jag kan inte koncentrera mig på något för hela tiden börjar jag titta på mina kluvna hårtoppar och börjar dra av dom. Det är fan en förbannelse eller nått jag har. Jag gör det alltid när jag har tråkigt, är rastlös eller bara har lust. Men jag vill inte klippa mig för jag vill ha längre hår, dessutom var det faktiskt bara en månad sen jag klippte mig.

Igår var jag med Andres. Vi hämtade hans småsyskon på dagis och åkte pulka med dom. Dom är hur söta som helst, verkligen underbara. Jag har saknat dom hela dagen :P Efter pulkaåkandet såg vi i alla fall på den otroligt dåliga filmen The Flood. Den var verkligen jättedålig, se den inte.

Idag har jag och Timmy gått fram och tillbaks till stan två gånger. Första gången hitttade vi ett par byxor till han som han lade undan och andra gången köpte han dom. Jag hann äta lite cashewnötter och en banan på vägen med. Mmm älskar nötter... Och så börjar jag dra bort kluvna hårtoppar igen.. Vi får se hur jag gör med håret, i värsta fall får jag väll kapa av fingrarna så att dom inte kan fortsätta dra bort topparna. Nu ska jag i alla fall byta om, äta lite och sen dra till Fanis syrra Julia på förfest. Dom ska dra till krogen ikväll så då blir det väll att jag drar hem..  

Onsdag

Gokväll. Känner mig trött nu, jag har tränat två gånger idag så det är inte så konstigt. Först tränade jag hemma framför tränings dvd:n och senare på kvällen träffade jag Emeliearna och vi tränade gym för yogan var inställd. Annars har jag faktiskt latat mig en hel del med. Träffade Timmy en stund. Det var meningen att vi skulle gå men när vi nästan var framme vid okkaparken (cirka 100 meter) så tyckte jag att det var för kallt så vi gick hem till han och såg The Hills istället.

Fick förresten hem frånvarolista (eller heter det närvarolista?) från skolan idag. Det visade sig att jag varit borta från 35 lektioner den här terminen. Haha oj då, men så går det när man tar ledigt. Jag har i alla fall inte (enligt mig själv) missat så mycket som man kan tro.

Igår gjorde jag massa olika saker. Först var jag med Timmy. Vi gick till stan, köpte hårtork och fikade. Efter det så var jag med Emma och Sandra en stund, fast vi han typ bara se So you think you can dance, sen gick Emmas buss. Efter det gick jag i alla fall hem till Andres, när jag ändå var i närheten lixom. Vi kollade bara på tv lite slappt.

Här kommer lite bilder från gårdagen, tyvärr orkader jag bara fota början av dagen.

           
I väntan på Timmy      Häftiga Snöflingor     Timmy och Cricke 

    
     Cristoffer             Chailatte  

Nu ska jag gå och läsa den jätteintressanta boken Torsk


Helgen

Nu har det varit påsk, eller har det det? Jag har i alla fall "firat" påsk nu. Med andra ord träffat släkten. Först i fredags besökte vi farmor och farfar. Där fikade vi bara och jag fick se min söta lilla "nya" kusin på kort för första gången. Fick verkligen lust att åka till Ryssland och hälsa på när jag såg henne. Barn är ju bara för söta. I lördags natt drömde jag till och med att jag hade en egen liten bebis, som jag bar runt på. Varför kan inte fler i min omgivning få barn som jag kan gosa med?

I lördags var vi hos mormor och morfar. Där var några av mina kusiner, mostrar med fler. Vi åt en jävla massa och så fick jag faktiskt ett litet påskägg. Mormor har egentligen slutat med det men i år gjorde hon ett undantag eftersom att mina kusiner från Umeå var där. Mellan måltiderna körde vi lite pingis med, för att undvika att bli allt för stela av allt sittande och all mat.

I söndags träffade jag Fani. Vi var och fikade i flera timmar. Det var jättekul att träffa henne igen. Hon är en sån vän som jag lixom alltid gillar att träffa, även fast det tyvärr inte händer så ofta.

I går tränade jag med min nya tränings Dvd. Jag köpte en hälsotidning för att få med den, så att jag kan träna lite hemma nu när det snöar så jävla mycket. Den funkade faktiskt ganska bra för jag har träningsverk i armarna och lite i rumpan idag.

Efter det träffade jag Emma vi såg på So you think you can dance, som hade en del komiska stunder. Efter det gick vi hem till Emelie, och sedan drog vi vidare till en liten fest. Det var kul där, och som vanligt så kom vi fort fram till att vi hade en gemensam nämnar, Saltängen. Killarna spelade nämligen i samma lag som min favvokille Timmy och flera andra killar från min gamla klass/skola. Det är så, här i Norrköping, alltid är det någon som känner någon man själv känner.. Vi drog i alla fall hem från festen vid halv tretiden och så sov jag och Emelie hos andra Emelie. Imorse halkade jag hem i mina klackar och pressade apelsinjuice för att få lite energi till resten av dagen. 

image125 


Shit mamma sa nyss "När Natalie går ut, då drar jag!" Ojoj oj... Vetefan, alltså ska jag känna mig ivägen eller? Hon menade i alla fall att hon vill flytta utomlands för ett tag och jobba när jag går ur skolan. Vår familj är fan inte gjord för att vara i Sverige. Men jag är faktiskt också jävligt trött på det här, staden, vädret, skolan.. Jag kan knappt vänta jag heller. Sommaren kommer nog lysa upp en hel del i alla fall. Då får jag ju lite smakrpov över hur det kommer vara när jag verkligen har gått ur.

Påsklov

Tja! Jag har fått lov nu! Fick egentligen lov vid halv tolv i och för sig men blev tvungen att skriva klart den jävla Shakespeare in love recensionen. Den blev inte lyckad.. Nu kan jag i alla fall ta det ganska lugnt fast jag måste läsa ut typ tre böcker under lovet. En på engelska, en deprimerande om hur kvinnor är förtryckta runt om i världen på 500 sidor och en som handlar om enbart Torsk, japp fisken Torsk. Det är kanske inte så överraskande den sista jag ser minst fram emot att läsa.

Var med Emelie igår. Först gick vi på stan i några timmar. Jag köpte en liten, söt, silvrig axelremsväska. Jag kom nämligen plötsligt på att jag hade 100 spänn tillgodo på en väskaffär sen ungefär ett år tillbaka. Efter stan Yogade vi igen. Fortsättningsyoga den här gången. Jag  har värsta träningsverken i armarna för att man måste hålla uppe dom så länge ibland. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen kanske vara med någon kompis ikväll.

Så jävla skönt med lov!

Yoga

Sitter här och är lite småfrusen. Jag träffade Emelie och Emelie förut och jag och Emelie gick på Yogan. Det var blött hela vägen dit och hela vägen hem. Jag gillar fan inte det här snöslasket. Jag vill antingen ha riktig vinter eller vår, helst vår nu faktiskt. Jag är jävligt trött nu med men jag kan inte sova än för jag måste fixa filmen Shakespeare in Love och det går jävligt sakta. Jag ska skriva en recension om filmen i svenskan, tror tyvärr att den redan borde vara inne...

Yogan var skön men det märktes att det var några veckor sen sist. Jag kom inte ihåg alla övningar lika bra och så var balansen inte på topp. Yogaläraren säger att man kan få lite olika känslor efteråt och Emelie fick nån konstig känsla så att hon blev alleles fnissig. Det var jättekul att se hur hon log och fnissade till. Själv blir jag bara avslappnad, och lite glad. Vi har bokat yoga till på onsag nu med så jag hoppas vi fortsätter gå så här. Jag känner att jag behöver det efter allt svullande i Sälen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig.

image124

Snöstorm och tankar

Står i skolan och väntar på att LS-mötet ska börja nu. Skulle egentligen slutat 20 över två men det är bara att stå ut med håltimmar. Har ändå inte så stor lust att ge mig ut nu med tanke på att det är värsta snöstormen ute. Det är sjukt, undra hur länge sen det var som det snöade så här mycket sist, dessutom tror jag att det är plusgrader. Och jag som trodde att det blivit vår.. Det ser ganska mysigt ut i alla fall men jag gissar att det inte är lika mysigt att cykla hem i det. Efter mötet måste jag i alla fall ge mig ut för på en timme ska jag hinna hem, äta mellis och dra till stan för att träna Yoga med Emelie. Ush gillar verkligen inte att åka fram och tillbaka när det snöar eller regnar.



image123


För att fördriva tiden lite kan jag säga att A fick greklandsjobbet. Det känns helt okej. Jag visst ju lixom det från början så jag har bara inställt mig på nån månad, eller två. Dessutom så känns det lite svårt att ta han på allvar :P Haha, jag antar att jag hört för mycket bara. Jag tvivlar tillexempel på att han hör av sig när han kommer tillbaks, men det spelar inte så stor roll. Det kommer ju gå flera månader. Jaja whatever, får se vad som händer. Jag är nog en sån person som inte orkar bry mig särskilt mycket alls om grejer.. Det känns positivt för tillfället, det är ju inte bra att bryta ihop för minsta lilla. Nu börjar mötet snart, ha det bra!

Igårkväll på Kulturhuset

Här kommer lite bilder från igår när vi var på Kulturhuset. Det var lite olika band som spelade där, bland annat Viktor och Mattias band Kapten Alma och min gamla grannes band King Louie. Jag fotade bara dem för att jag vet vilka som spelar i dem lixom. Är inte lika kul att ha massa bilder på okända människor. Det var i alla fall kul igår och skönt att höra livemusik. Älskar det, jag tänker jämt på festivaler när jag hör det. Tänker på dem jag varit på och på om det blir någon i sommar. Jag åker nog förhoppningsvis på Hultsfred eller Peace and Love i alla fall. Fast det är lite risk för att det ska krocka med resor eller sommarjobb men vi får hoppas att det inte gör det. Jag vill hinna med så mycket i sommar, troligtvis lite för mycket..  Och för dyra saker..


    
Tvillingarna, Viktor och Emma 

         
Kapten Alma 

    
King Louie
 

Sälen

Nu är jag hemma igen.. Nu kommer jag inte åka skidor på ett år, känns skittråkigt... :´C

Jag har i alla fall haft det jättebra, fast vädret har varit dåligt men det har inte stoppat mig.

Vi kom till stugan i lördags. Den börjar faktiskt kännas lite som hemma nu. Mormor och morfar är delägare i den så de får ha den två veckor per år så jag har varit där förr. Börjar hitta däromkring och så är mormor expert på att göra den hemtrevlig och lite personligare. Hon hade med sig egna dukar och till och med tulpaner som hon satte i en vas.

I söndags så började jag, mormor och Kerstin med att åka längdskidor i några spår nära stugan. Det var dålig sikt på grund av massa dimma och snöfall och jag hade pappas skidor med bakhalt så det gick väl sådär. Morfar har varit sjuk hela veckan så han kunde bara åka lite i torsdags och fredags tyvärr.

I måndags så begav vi oss av mot sälenbyn och kollade i affärer. Jag hittade inget för det var mest kitchiga saker som dalahästar och älgar. Inte precis sånt jag brukar köpa. Efter shoppingen och fikat så kände jag och Kerstin att vi behövde röra på oss så då åkte vi ut i spåren igen. Då lånade jag mormors skidor för hon kände sig stel och ville inte följa med. Det gick mycket bättre med dem som är lite modernares än pappas, och då var det faktiskt ganska kul att åka längdskidor.

I tisdags sen så fick jag göra det jag verkligen ÄLSKAR. Jag köpte liftkort och åkte slalom vid Lindvallen och högfjället. Det var jättedålig sikt då med. Vissa stunder såg man bara vitt, vilket var lite läskigt men ändå häftigt. På väg till Lindvallen var jag ganska ensam i liftarna med så då kändes det nästan som om jag åkte en lift till himlen eller nått. Som man ser i vissa filmer, en lång rulltrappa med massa moln runt omkring, fast nu var det ankarlift och massa snö runt istället.

I onsdags så fortsatte jag slalomåkningen fast då vid Tandådalen och Hundfjället. Jag åkte lite här och där och bland annat den svart, svarta backen Väggen. Jag har åkt den förut fast aldrig med så dålig sikt. I början höll jag starkt på att ångra mig när jag kände hur isig den var och tänkte att man knappt skulle se mig ligga där om jag bröt benen, men efter början gick det hur bra som helst.

    
Bilderna är tagna från Väggen, kolla vädret!

På onsdagen sen så trotsade jag både vädret och de svenska liftarna genom att hyra snowboard. Jag kände att jag behövde lite utmaning efter att ha åkt nästan alla backar i värsta dimman utan att äns ha ramlat. Så jag hyrde snowboard och tog bussen till Hundfjället igen. Jag började lite lugnt med knappliftarna och barnbackarna. Eftersom att jag inte är så van vid snowboard så visste jag inte riktigt hur jag skulle åka i liften. Från början höll jag mig i knappen och lixom släpade mig efter men efter två sånna åk (som har resulterat i träningsverk i armarna) så såg jag några killar som satte knappen mellan benen. Jag testade det genast och konstaterade fort att det var mycket enklare. 

              
  
 

Efter lunch när jag tränat upp mig tillräckligt så bestämde jag mig för att ge mig upp till toppen. Jag varnade killen brevid mig i liften men allt gick bra vid avstigningen. När jag väl var uppe så gjorde jag allt för att undvika de svarta backarna vilket resulterade i att jag åkte för mycket åt vänster. Jag hamnade vid min fiende nummer två, ankarliften! Jag kollade mig runt och konstaterade att jag hade två val, antingen åka ankarliften (och troligtvis ramla jävla massa gånger) eller ge mig in i trollskogen. Valet blev trollskogen. När jag såg skylten "Trollskogen 1 km" så undrade jag lite tyst hur många småbarn jag skulle hinna köra på, men jag klarade mig faktiskt riktigt bra där med. Resten av dagen gick sedan väldigt bra även fast jag ramlade typ tusen gånger och fortsatte undvika ankarliftarna. Jag vet inte riktigt varför dem känns så läskiga men det känns inte så bra kombination med mig, snowboard och ankarlift bara.. Jag lyckades i alla fall åka snowboard ganska bra tillslut, och fan att jag inte får åka mer det här året!

    

På fredagen åkte vi bara bil hem hela dagen och så stannade vi självklart lite här och där på vägen med.

Resan var väldigt rolig, ja mormor, morfar och Kerstin är roliga, dem har rolig humor. Det känns bara synd att dem blir äldre och äldre.. Vi skämtade lite om att jag kommer få följa med dem om tio år och skjuta runt deras rullatorer eller nått i spåren.. Men dem kan förhoppningsvis fortsätta att åka ganska många år till. Det känns lite tråkigt bara, men jag vet ju att folk blir äldre. Bara att inse och lära sig hantera lixom.


Jag och lilla Linus

Nu ska jag plugga och sen kanske jag lägger upp lite bilder från igår.

Snart är jag i vinterland igen!

Ah, nu har det redan gått en vecka. Fan va fort det går alltså, inte för att jag klagar... Men jag har inte tid för nått slappande alls nu för tiden.

I Onsdags träffade jag Timmy och gick på stan och köpte vita tygskor. Vi började med att gå till alla dyra affärer och från början låg priserna på 600 spänn men för varje affär gick det ner med typ en hundralapp så tillslut gick vi in på Din sko och där köpte jag vanliga, vita tygskor för 200 spänn. Jag menar vem vill lägga ner 400 spänn extra på ett par märkesskor som ändå kommer bli smutsiga hur fort som helst? Det känns i alla fall verkligen vårigt nu :D Efter stan gick jag hem till Isak och var med han och hans kompis Sofia. Det var kul, vi kollade på serien House och den var faktiskt överraskande bra.

Igår var det underbart väder och allt kändes underbart, i alla fall första halvan av dan. Jag slutade tidigt och efter att ha ätit en god lunch hemma gick jag ut i solen och solade samtidigt som jag pluggade inför ett Historia B prov jag haft idag, Det kändes verkligen skithärligt att sitta där. Solen brändes till och med på benen och jag kunde knappt ha jackan på mig. Sen träffade jag A, vi cyklade runt och gjorde lite grejer, och det var väl en grej som var lite mindre bra då, men det är sånt som händer. Sen åkte vi i alla fall hem till mig och hade det mysigt. Vi lagade god quornwok med kokosmjölk. 

Idag har jag varit i skolan. Och trots att jag stått ut med lite missöden idag med så är allt bra. Jag slutade tillexempel halv fyra och blev tvungen att under hela hemfärden ignorera ett bankande som kom med jämna mellanrum från min cykel. Under första halvan av vägen tänkte jag att det skulle gå över när jag nådde pumpen men när den inte funkade så blev jag tvungen att tröstköpa lite Karamellkungen godis. Under den andra halvan hem förnekade jag starkt det faktum att min cykel faktiskt fått punktering. Jag menar det gick ju faktiskt att cykla på den trots att det gick trögt och oljudet som hördes varje gång jag körde över slangen ignorerade jag bra.

Idag ska jag packa och sen ska A komma hit. Imorgon måste jag gå upp tidigt för att åka till Nyköping och sen vidare till Sälen. Även fast att jag verkligen har vant mig vid våren och välkommnat den riktigt ordentligt så ska det bli jävla kul att åka skidor igen. Det är trots allt min passion och typ mitt största intresse förutom att resa.

Sandkakor

Hej, idag slutade jag tidigt. Det kändes skönt, jag brukar ju inte göra det på måndagar eftersom att jag brukar ha möte, men idag var jag fri. Jag cyklade hem och började baka Sandkakor. Var så sjukt sugen på det. Har inte bakat det på säkert över ett år. Och ja namnet kommer efter hur dem ser ut och konsistensen. Det är i alla fall de godaste småkakorna jag vet.

Nu ska jag ta en till liten kaka och sen sätta igång med att städa mitt rum. Till min förskräckelse såg jag för några nätter sen att jag hade en liten mask på golvet i min garderob. Fatta va äckligt, men kläderna hänger högt så maskarna kan i alla fall inte komma åt dem, tror jag inte..

Förövrigt så ska mamma och pappa ha filmklubb här ikväll så dem ska bjuda på vegetarisk mat och pappa ska göra tiramisu igen. Det här blir en dag i matens tecken.  Ajust det på tal om vegetarian så hade mamma snackat med mormor idag och sagt att jag kunde äta quorn i Sälen men då sa mormor att dem planerat att äta fisk hela veckan, för min skull. Det är sånna ögonblick man verkligen känner sig besvärlig som nästan vegetarian. Och tänk va jobbigt det måste vara för veganer då.. Det skulle jag aldrig palla med. Jag hoppas i alla fall att dem ändrar sig och lagar lite annan mat så att dem får äta annat, annars känns det som om jag förstör deras semester lixom. Aja det löser sig, det var i alla fall väldigt snällt tänkt. Det trodde jag aldrig även fast jag vet att dem är jävligt snälla.

This is England

Har sprungit idag igen. Nu sprang jag tre kilometer på 17.50. Det går framåt alltså.. Annars har jag pluggat lite idag och tränat magen lite med här hemma.

Igår var jag ju med Timmy och Emma på kvällen. Det var kul, först var vi på mcDonalds och åt glass (jag vet, nördigt) sen drog Timmy till sin kompis. Jag cyklade hem och Emma tog bussen hem till mig. Haha latmask hon är, närå men det var kallt ute.¨Vi såg i alla fall på filmen This is England. Den var sorglig men bra. Man blev lite paff i slutet och visste inte riktigt va man tyckte men jag har i alla fall kommit fram till att den var bra nu,

Nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen ska jag iväg och åka skidor igen. Jag kan knappt vänta, jag får en glad känsla i magen varje gång jag tänker på det. Fan jag älskar verkligen att åka skidor. Det är synd bara att det inte är alperna nu, det är jävligt mycket finare och roligare än dem svenska fjällen. Där är backarna så mycket högre och fler. Åhh guu va kul det ska bli! 

                  
 
    

                       

            

Bilder från Chamonix

Får man inte bara lust att sälja allt man har och flytta dit?


 

Glassparty

Tjabba! Har vart med A hela dagen idag och halva igår. Vi har bara latat oss hela tiden. Ajust det igår var sista vegetariska matlagningslektionen och jag fick MVG, blev skitglad. Haha fan va jag skryter. Men det är synd att den lektionen är slut nu, jag som älskar att laga mat och äta lixom. 

Sitter och väntar på att Timmy ska komma nu, vi ska träffa Emma vid halv 8 typ och sen ska vi ha glasskalas :P Jag är jävligt rastlös så jag känner att jag måste ut och gå snart. Och så är en viss person beroende av hårspray så det luktar det i hela rummet. Haha, men det gör inget. :D  
RSS 2.0