Jag. Kan. Inte. Sova

Jag övergav Henka vid 8 för att gå hem och sova i min egen säng men nae, inte kan jag sova här heller. Det var förresten underbart att gå hem vid 8 på morgonen trots att jag bara sovit tre timmar. Luften var kall, solen lyste men bäst av allt; alla andra var på väg till skola och jobb! Jag ska visserligen vara barnvakt vid tre och jobba imorgon men jag känner mig ändå fri, en härlig känsla.

Jag känner inte för att dricka på ett tag nu, men det gör jag aldrig dagen efter en fylla. Fast det var jävligt roligt igår. Roligare än på länge. Nu ska jag ta till med hårda tag för att kunna somna, spikmatta here I come!

Ledig

Nu har jag bara två dagar kvar på mitt sommarjobb. Fredag och söndag. Det betyder alltså att jag har hela fyra dagar ledigt nu. Så länge har jag inte haft ledigt sen jag gick i skolan! Det ska bli jävligt skönt. Jag känner mig trött alldeles för ofta men nu ska jag förhoppningsvis kunna bli normal igen. Jag ska börja redan nu med att käka godis och ta det lugnt hela kvällen. Visserligen har jag redan städat, tränat lite hemma och fixat mig men nu, nu är jag ledig!

BALI!

I måndags fixade jag biljetter till Bali för mig och Emelie. Vi åker den 12 september och kommer hem den 11 november. Vi är alltså borta precis så länge vi tänkte, två månader. Jag fick lite tips av syrran på vart jag skulle hitta billiga biljetter så till slut betalade vi bara 6000 kronor var för tur och retur resa till Bali. Vi ska mellanlanda i både London och Kuala Lumpur, Malaysias huvudstad. Vi ska även stanna i KL i några dagar.

Det ska bli skitkul och framförallt skönt att åka iväg men samtidigt tråkigt. Henka är ju kvar här hemma. Men det går bra ändå. Nu ska vi dra och bowla snart. Egentligen borde jag plugga till mitt teorikörkortsprov men det kan jag göra imorgon.. Eller övermorgon. =P

AH!!!

Sebbe skickade en tråd om skidplaner inför vintern. Jag blev sjukt sugen på vinter när jag läste allt. Fan vad skönt det är att ha tagit studenten alltså! Det är så skönt att vara fri! Haha jag kommer nog inte kunna börja plugga om bara ett och ett halvt år. Det är så mycket jag vill göra och se nu! 
Men innan vintern kommer hösten. Förhoppningsvis ska jag och Emelie boka biljetter till Bali den här veckan. Det ska med bli sjukt kul. Jag vill surfa, dyka och bada! 
Jag vill ha semester!!!

RSS 2.0