Ny blogg!

Här är en länk till min nya blogg som alltså ska vara mer kost- och träningsinriktad. Välkommen dit! 
 
 
 

Flyttar snart..

Jag håller på att starta upp en ny blogg som ska vara mer kost/träningsinriktad vilket är vad jag egentligen vill skriva om. Snart är den färdigfixad så då kommer en länk. Så länge får ni ha tålamod med att det är tomt här. Det finns lixom inte tillräckligt med idéer till två bloggar.  

Patientfall, kostsamtal och konferens!

Det är mycket som händer i skolan nu. Idag har jag skrivit ett individuellt patientfall med nutritionsåtgärder som jag sen ska presentera som en muntlig tenta. I morse blev vi mailade varsin diagnos och sen fick vi hitta på ett helt eget patientfall kring diagnosen. Jag fick rubriken "Äldre med trycksår" och hittade därför på en historia om en äldre dam med trycksår. På måndag ska jag presentera mitt patientfall för lärarna och en klasskompis. Det ska bli kul att disskutera kring det och höra vad de andra har för åsikter. 
 
I morgon har jag mitt första klientsamtal. När jag ringde upp klienten så framgick det ganska snabbt att det var en utbytesstudent så därför ska jag dessutom ha det på engelska. Det blir lite av en utmaning eftersom vi inte har några föreläsningar på engelska och bara lite kurslitteratur. Men jag ser det som bra träning för vid lunch åker jag till Italien för att gå på dietistkonferensen EFAD/DIETS. Det ska bli så kul att få ta del av allt nytt som händer i dietistvärlden. Bara några timmar kvar! 
 
 

Halloween!

Tentan är gjord och jag har börjat återhämta mig. Den var större än vi förväntade oss så min hjärna var helt död på kvällen. Ena delen gick bra men sjukdomsdelen är jag inte så säker på. Som tur är så är det inte så svårt att göra om den ifall det skulle behövas. 
 
Igår kände jag att jag behövde komma ut och hitta på något kul så jag drog på Halloweenfest! Det var jättekul men det blev en tidig kväll för Flo smsade och ville springa nu på morgonen. Löpningen är verkligen rolig nu och jag känner inte av något alls i mina benhinnor eftersom vi mestadels springer på grus eller skogsstigar. Jag hoppas jag kan fortsätta springa ett bra tag till innan vintern. 
 
 
RSS 2.0