San Diego

Nu är vi i San Diego. Här bor vi hos en kille som är in the Navy. Igår var vi först och shoppade, sen kände sig Maja lite krasslig så jag följde med Kyle själv till en militärbas och tränade på deras gym. Gymmet var stort men inte så speciellt, det enda ovanliga var att folk ibland kom in i deras militäruniformer. Det kändes lite som att jag var med i en film. Efter gymmet kände sig Maja bättre så vi följde med Kyle till en skjutbana och sköt med pistoler. Vid första skottet som avlossades hoppade både jag och Maja högt men sen blev vi faktiskt riktigt pricksäkra. Nu äter vi frukost och sen ska vi till stranden.

Los Angeles

Nu är vi i LA. Vi kom tillbaks hit igår efter en snabb visit till Las Vegas och Grand Canyon. Tyvärr var vi för trötta (efter en hård utekväll i LA) för att uppleva Las Vegas uteliv på riktigt men Grand Canyon var riktigt fint! Vi fick stressa runt lite mellan olika utkiksplatser men det var definitivt värt att åka dit trots ca 9 timmar i bilen.

Ikväll ska vi hänga med vår host David och imorgon åker vi vidare till San Diego. Ha en fin helg!

Santa Barbara

Nu har vi varit i Santa Barbara i några dagar. Det är jättefint här, verkligen en stad vi skulle kunna tänka oss att bo i! Vi har mest hängt på stranden eftersom vädret varit varmare här än i de andra städerna. Vi bor hos en väldigt snäll man som har visat oss massa bra restauranger. Vårt favoritställe är ett café som gör acaibowls och smoothies. Den snygga killen i kassan känner redan igen oss och idag sa han "see you tomorrow girls", jag ser redan fram emot lunchen imorgon! Igår var vi på yoga med, vilket också inspirerade mig något enormt. Det känns inte riktigt som jag är färdig med Santa Barbara men imorgon tar vi bussen vidare till LA.

Santa Cruz

Vi har haft det hur bra som helst i Lake Tahoe och Yosemite! Vi har åkt gondollift, paddlat kanot, festat på casinon, åkt båt, träffat massa nya vänner och vandrat! Vi har sett mycket fin natur och campat! Nu har vi lämnat tillbaks vår fina bil och befinner oss i hippiestaden Santa Cruz. Här har vi cyklat till en jordgubbsfestival (som låg lite längre bort än vad vi trodde från början, ca 5h tur och retur) och vandrat längs med stranden. Nu sitter vi på ett cafe och jag bloggar från mobilen. Snart ska vi åka vidare till Monterey och förhoppningsvis värmen. Jag är hög på livet!