Färgat håret

Haha, tänkte precis att jag inte orkade skriva något här idag heller men nu när både Emma och Fani (typ mina enda läsare som inte har lämnat mig) har klagat kände jag att jag måste lämna ett litet avtryck i alla fall.

Jag var på stan idag och testade lite kläder. Det var jättelängesen jag gjorde det sist och nu kommer jag ihåg varför. Speglarna är för hemska! Jag upptäckte förfärat att min utväxt var ett allvarligare problem än vad jag tidigare trodde. Det slutade med att jag drog från stan med ett paket hårfärg. Nu är jag nästan svarthårig. Det blev lite väl mörkt men om jag känner mitt hår rätt så går det ur ganska fort.

Jag hade visat bilder men eftersom det här blev ett väldigt improviserat inlägg får ni se det live istället. Ha det bra!

Kluven

Jag känner för att springa, samtidigt som jag vill sova. Jag är lika kluven som mina hårtoppar. Jag tror min trötthet avgör. Idag ska jag lägga mig tidigt.  

Cause it's official!Jag har förövrigt värsta flytet. I lördags provjobbade jag som frukostbiträde på Vildmarkshotellet, och fick jobbet! Jag kommer alltså stanna hemma, eller på landet hela sommaren. Dessutom känns allt annat underbart med. Det enda som är skit är skolan men dit behöver jag snart inte gå längre. Imorgon ska projektarbetsrapporten lämnas in och då är det värsta över. Så skönt allt är!

Mitt påsklov, typ

Nu har mitt sista påsklov tagit slut. Det gick självklart alldeles för fort, men jag har haft det väldigt bra. Nästan ett perfekt sista påsklov. Jag hann typ inte göra något jag tänkt göra från början men allt blir inte alltid som man planerar.


Jag träffade Emelie


Och Henka


Det var väldigt fint väderSå jag var ute, lite grann

Slut med konstnärliga bilder för idag. Nu ska jag duscha och sova. Jag har en massa sömn att ta igen.

Ska vi sova?

Under den tiden jag haft lov har jag lyckats få ihop cirka två rader när det gäller plugg. Jag känner mig verkligen inte i form för att sitta och plugga. Men det gör ingenting. Plugget löser sig alltid. Det viktigaste är ju att jag har det bra nu. Lärarna håller säkert inte med mig, men ibland måste man prioritera andra grejer. Eller ibland vill man verkligen prioritera andra grejer.

Jag är skit trött. Ska snart möta Emma på stan. Sebbe och Agnes kom hem från Japan i natt men jag har bara träffat Sebbe än så länge. Det är kul i alla fall. Sitter i hans nyinköpta skidjacka för tillfället. Tror att min kropp inte kan hålla sig varm eftersom jag är så jävla trött. Yepp, flumt, but you know what I'm talking about.

Bilder från Sälen

Eftersom jag för tillfället har det ganska tråkigt tänkte jag lägga upp bilderna från Sälen. Det var ju ett tag sen jag var där, men bättre sent än aldrig.

Det var ganska dåligt väder de första dagarna. Jag passade på att åka längdskidor med mormor, morfar och Kerstin då. Det gick väl lite sisodär på grund av bakhalt och så fastnade en massa snö under skidorna men äh, who cares?


Morfar i spåret


Kerstin

Haha, det kändes som jag skulle bli den nya "Kerstin" och åka iväg med "Mormor" och "Morfar" (Agnes och Sebbe).


Ett vinterlandskap man aldrig upplever här


Utsikten från balkongen, en rosa kväll

Och sista dagen kom solen med snowboardåkandet..Jag hann bli riktigt bra på snowboard faktiskt. Visst, har en del problem med att svänga åt höger men det ska tränas upp. Jag längtar till nästa gång.

Påsklov

Vad kan jag säga?

Solen lyser
Himlen är blå
Jag har någon att titta på
Vad det är skönt att leva då


Haha, jag kan nog inte författa någonting bättre för tillfället. Nu måste jag dra till stan och sen laga cyklar.

Vårväder!

Både idag och igår har det varit strålande sol, vilket har fått mig på topphumör! Snart, snart är studenten och friheten här!

igår var jag barnvakt men idag var jag med Disa, Fani och Julia. Vi var och käka glass på Halvars (som öppnade i måndags) och promenerade i solen. Efter det käka vi mat på Athena och hade det trevligt.

Imorgon är det sista skoldagen innan påsklovet. Det känns som vi (eller jag) har ledigt ganska ofta men det ska ändå bli väldigt skönt med lov. Hoppas bara att vädret håller i sig.

RSS 2.0