Yngsta barnet

Jag gick på matten idag. Märks det att jag har beslutsångest? Tyvärr fattade jag inte ett skit eftersom jag skippade den igår men jag hade roligt i alla fall. Om mattelektionerna var tråkiga skulle jag lugnt sluta men jag är nog lite rädd för att jag ska sakna dem. Jag måste verkligen fortsätta fundera på det här.

Efter skolan träffade jag Timmy ett tag, Vi gick till affären och köpte lite naturgodis sen stod vi ute och snackade i kylan och duggregnet. Annars var det trevligt.

Ikväll har jag varit och kört skivstång. Det gick jättebra. Jag lade till och med på lite mer vikt på dem sista benövningarna. Jag använde en svart och en röd vikt på varje sida idag. Sammanlagt blev det lite mer än 15 kilo. Det värsta med mer i vikt är bara i slutet när man ska lyfta bort skivstången från axlarna och armarna är trötta. Men det gick bra, jag tappade den inte. =)

När jag duschade funderade jag lite på mig och mina syskon. Jag kom på att jag delar något intresse med varje syskon. Med Sebbe delar jag skidåkning, med Jonis träning och med Moa shopping. Och det är några av mina största intressen. Jag undrar hur det kommer sig, är syskon så lika? Eller är det bara jag, det minsta barnet som härmat mina syskon? Dem egna intressena jag kan komma på som jag har är hälsa (kost osv.) och miljön. Det är bara jag som tjatar om att släcka lamporna och säger åt mamma och pappa att köpa mer ekologisk mat. Fast dem intressena är ganska tidsenliga. Hm.. Jag får fundera lite mer på det där.


Chamonix, för flera år sedan.

Nu ska jag sova, god natt!


Kommentarer
Emma

Hm.. det kanske är genetiskt (: jag och vicke delar ju samma musik-intresse tex, fast det kanske handlar om att vi har växt upp mycket med musik och sånt. Skumt det där du ;P

2008-10-02 @ 18:36:54
URL: http://emni.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0