Greenpeace

Jag gjorde precis en kort telefonintervju med en från Greenpeace. Intervjun handlade om hur dem arbetar. Jag blev alldeles glad efteråt. Jag vet inte om det berodde på att det var Greenpeace jag snackat med eller att jag faktiskt tog tag i saken och ringde även fast jag inbillar mig att jag suger på att ringa till folk. Jag ringde eftersom jag och några i min Samhäll C grupp håller på att göra ett arbete om dem. Jag är kär i den organisationen. Jag ska anmäla mitt intresse som volontär dit när jag fyller 18. Det verkar vara så kul + att jag älskar miljön. Snart ska jag träffa Melody. Jag hade ingen Yoga och meditation idag så jag slutade redan vid 12. Vi fick som hemuppgift att yoga så ikväll ska jag göra det med Emelie på Friskis & Svettis.

Ha en solig dag!

Greenpeace


Kommentarer
Emma

Ja och så finns det ju en snygg kille där också, mohaha ;D

2008-10-14 @ 16:55:11
URL: http://emni.blogg.se/
Alina

Najjs blogg!! :)

2008-10-14 @ 16:57:41
URL: http://emmiealina.blogg.se/
sheima

haha nää ingen vill visa rumpan fast dom flesta gör det ändå :) vilken affär köpte du den ifrån? gå dit och klaga tycker jag, för om du tvättade i rätt temperatur så ska du faktiskt inte behöva köpa ny eller så, dom borde ge ersättning.

2008-10-14 @ 22:01:06
URL: http://modemix.blogg.se/
sheima

haha okej :P annars kan du ju ha ett långt linne under så det sticker ut eller ngt, :) vart kan man hitta affären 'rut mfl'? i sthlm alltså ;D om du vet..

2008-10-14 @ 22:26:50
URL: http://modemix.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0