Lunarglide 4

Nu har jag invigt mina nya löparskor ute. Det kändes bra! Jag tog en lite kortare runda på cirka 5 kilometer för att ge fötterna en chans att vänja sig vid de nya skorna. Det var inte riktigt lika strålande väder som jag brukar springa i men det var fint ändå. Dessutom lyser skorna upp ganska ordentligt. Limegrönt har fått ett nytt ansikte. 
 
 
Samma runda fast en annan dag


Kommentarer
Fani

snygga de var! har också varit sugen på att investera i ett par nya träningsskor, men fick ett par av mamma som knappt är använda och i princip som nya, funkar och sitter jättebra, så fortsätter nog köra på dem åtminstonde ett tag till :) brukar inte springa utan promenerar istället i snabbt takt, funkar bättre för mej. men får se om jag kanske börjar springa lite jag med 8)

Svar: Ja jag älskar att springa! :D Så länge du inte får ont är det nog okej att använda dom ett tag till. Det är ju inte lika stor belastning på fötterna heller om man går så det är nog lugnt. :)
Natalie

2013-03-25 @ 14:03:53
URL: http://glikia.blogg.se
moa

sjukt snygga sneakers!Limegrönt är underskattat. Jag letar sneakers nu. Men mest på tradera, givet. Ska nog satsa på neon jag också. Ej, verkar inte som om de har hälsokost här i Oslo. Ingen soyakorv? Ingen tartex?
Jag har ofrivilligt påsklov, blä.

Svar: Tack, jag är nöjd! :) Skit då, du borde ta tåget hem imorgon så kan vi ses torsdag-fredag! Dom har sånna produkter på hälsokostbutiker, vet en på Majorstuen bland annat men det är nog jävligt dyrt.
Natalie

2013-03-25 @ 15:19:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0