Laxburgare

Idag har jag tränat och pluggat. Jag ligger lite efter med plugget eftersom jag jobbade under våra tre inläsningsdagar den här veckan men om jag pluggar lite imorgon med så kommer jag nog ikapp.
 
Efter träningen lagade jag världens godaste laxburgare med surdegsbröd, sallad och creme fraiche/kesella/vitlökssås. Hur gott som helst! 
 
 
Nu ska jag byta om för snart ska vi åka till Café Göteborg och äta middag. 


Kommentarer
Fani

vad duktig du är som pluggar och pluggar :) jag har lite svårt att prioritera det och blir lätt distraherad och börjar pyssla med annat. har nyligen hört att det tar 15 minuter för en att bli fokuserad och inne i något, och avbryter man då, tar det alltså 15 minuter igen innan man blir ordentligt inne i det man höll på med. så helt klart värt att stänga av mobilen/sätta den på ljudlös, stänga av facebook osv. när man pluggar har jag kommit på. för även om man bara kikar en snabbis så tappar man ju helt klart fokus lite.
det där lät och såg också sjukt gott ut! tkr vi får ta och styra upp någon mysig middag då vi lagar mat när du kmr hem :D

Svar: Å, det stämmer säkert! Ja jag känner att jag inte har så mycket val med tentorna. Och så är det ju faktiskt ganska intressant också :) Absolut, middag måste vi göra! :D
Natalie

2013-03-13 @ 15:43:19
URL: http://glikia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0