Övning ger färdighet
Jag bakade ett nytt surdegsbröd idag. Eller ungefär samma recept som jag gjorde i Norrköping men med lite olika sorters mjöl och hasselnötter i. Det blev jättebra! Degen var lite lös i början men innan jag stoppade in bröden i ugnen rullade jag lixom ihop degen lite. Det blev inte så snyggt men gott.
Grundreceptet är paindemartins utan särskilda krusiduller.
Kommentarer
Rodi Ailert
Ser jättefint ut. Mums!
Anonym
Fy fan. Ser så gott ut.. kom hem och baka Natta. ingen här tar tag i surdegen.
Kram
Svar:
Natalie
moa
Mamma sa precis; recept och recept, jag orkar inte hålla på med recept!
(när hon skulle börja hålla på med vår surdegsdel.)
Fortsättning följer...
Svar:
Natalie
moa
Mammas är mer kompakt, dessutom glömde hon ha i olja så det blev lite torrt. men fullt ätbart. Finns kvar i frysen... Om du vill inspektera.
Svar:
Natalie
Trackback