Övning ger färdighet

Jag bakade ett nytt surdegsbröd idag. Eller ungefär samma recept som jag gjorde i Norrköping men med lite olika sorters mjöl och hasselnötter i. Det blev jättebra! Degen var lite lös i början men innan jag stoppade in bröden i ugnen rullade jag lixom ihop degen lite. Det blev inte så snyggt men gott. 
 
 
 
Grundreceptet är paindemartins utan särskilda krusiduller


Kommentarer
Rodi Ailert

Ser jättefint ut. Mums!

2012-11-05 @ 20:53:07
Anonym

Fy fan. Ser så gott ut.. kom hem och baka Natta. ingen här tar tag i surdegen.
Kram

Svar: Haha, så avancerat är det ju inte. Följ receptet, döda den inte! :)
Natalie

2012-11-06 @ 15:15:49
moa

Mamma sa precis; recept och recept, jag orkar inte hålla på med recept!
(när hon skulle börja hålla på med vår surdegsdel.)
Fortsättning följer...

Svar: Haha! Inte konstigt att jag var den första som lyckades baka surdegsbröd hemma då! Jag har ett till i ugnen nu, skicka en bild på mammas sen så får vi jämföra. :D
Natalie

2012-11-14 @ 19:20:50
moa

Mammas är mer kompakt, dessutom glömde hon ha i olja så det blev lite torrt. men fullt ätbart. Finns kvar i frysen... Om du vill inspektera.

Svar: Jag har aldrig haft i olja, det enda som behövs är mjöl, vatten, surdeg och salt typ :)
Natalie

2012-11-22 @ 11:57:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0