Bangladeshisk mat!

Idag var jag bjuden på lunch hos Didar, en kille i vår Buddygrupp från Bangladesh. Vi brukar alltid prata om hur jag älskar mat och framförallt indisk mat så han bestämde sig för att laga mat till mig eftersom det oftast är bangladeshisk mat man äter på indiska restauranger. Jag förstod att det skulle vara ganska mycket mat men Didar gick verkligen all-in och gjorde tre olika kycklingrätter, sallad och stekt ris! Maten var underbar. Perfekt kryddad och riktigt smakrik!

Vi satt och pratade och åt i cirka två timmar så när jag gick därifrån var min mage proppfull och jag är fortfarande mätt! Jag kan verkligen inte sluta äta när jag har riktigt god mat framför mig. Han lovade mig att lära mig laga maten och i utbyta ska jag lära honom att göra jordgubbstårta. Jakob, vi måste träna!

Efter lunchen gick jag och hämtade min cykel. Reparationen gick självklart på mer pengar så det blev 690 kronor. Jag antar att det är nu jag borde få panik över att jag inte har något sommarjobb..


Kommentarer
Emelie

Jätteroligt att läsa din blogg! Du verkar ha det bra stumpan! :) Tänk att du redan gått en termin nu. Och att jag är klar med komvux. Tiden går fort! Känns som det var precis nyss vi satt och planerade och klurade upp på Kampen vid vattnet (poolen du vet uppför trapporna) efter jobbet. DU förtjänar sommarlov! :) Men ska du åka till Oslo och jobba? Vart ska du bo? Kram på dig!

2012-06-02 @ 00:10:55
URL: http://andasirymden.blogg.se/
Emma

Det kommer att gå bra stumpan! Jag sätter min högra tå på att du fixar ett jobb inom loppet av en vecka ;D haha! Känn ingen press. PUSS

2012-06-02 @ 08:03:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0