Halloweenfest!

Ikväll blir det Halloween-/avskedsfest! Jag hoppas jag inte blir allt för sentimental och förstör hela min kattsminkning. Men nej, det blir nog bara kul! Ungefär såhär ska jag se ut. Bilden är från när vi hade Karneval på dagiset!



Kommentarer
Fani

jag längtar också <3 ja det brukar du hihi :) du är liksom alltid en bra vän och så är du en bra vän och liksom finns där när det behövs omedvetet också liksom, haha, om du förstår vad jag menar? du lyckas alltid tajma in det.

men jag vill inte hålla på och prata om tråkigheter massa när du är här, vill ha kul med dej :) tänkt på lite grejer vi skulle kunna göra faktiskt! t.ex gå på den nya biografen cnema och se nån film, eller gå på vanlig bio, äta på athena m.m :) massa kul måste vi göra!

vi blir nog bara borta en natt. åker nog på fredag tidigt sen åker hem på lördag så vi tänkte kanske utgång i norrköping på lördag kväll då? vore najs :D

hoppas du hade en rolig kväll ikväll gumman! puss<3

2011-10-29 @ 01:47:17
URL: http://glikia.blogg.se/
Fani

"vill ha kul med dej", hahaha det lät lite snuskigt nästan xD

2011-10-29 @ 01:47:56
URL: http://glikia.blogg.se/
Emma

Du är söt som katt! Tissy hade varit stolt. Längtar tills du kommer hem :) vill också ha kul med dig! haha snuskigt eller ej

2011-10-29 @ 20:14:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0