Gili T part 5

Hej! Vi ar fortfarande pa Gili T. Till vart forsvar kan jag faktiskt saga att vi var fyra natter pa en mindre o, Gili Air. Dar var det extremt lugnt och mysigt. Jag alskade det men Emelie holl en natt (framforallt) pa att do av uttrakning. En sak som var betydligt mindre bra med den o:n var just det ocksa att den var sa liten. Strommen forsvann oftare och vi blev magsjukare betydligt oftare. Det var plagsamt.

Pa onsdag ska vi aka tillbaks till Bali. Vi har bara en manad kvar av resande och Moa kommer till Bali da sa vi ska mota upp henne dar. Haha det kommer bli lite roligt att vara med hela tva syskon pa andra sidan jorden. Har aker man sa langt och anda traffar man sina syskon! Ajust det har inte hunnit beratta men vi ar numer med Agnes och Sebbe. Vi motte dom pa Gili Air och har alltsa redan varit med dom i en vecka. Snart ska vi traffa dom for kvallsmat.

Ha det bra, kramar!


Kommentarer
Marita

Hej på er! Ja nu är Moa på väg. Om några timmar drar jag och hon iväg med packningen (på cykel) till stationen. Har sovit dåligt i natt. Det känns jobbigt att ha er på andra sidan jordklotet, speciellt med alla jordskalv som varit...Men det är väl bara att hoppas att allt går bra.

Var försiktiga!

KramarM

2009-10-12 @ 09:32:02
URL: http://natalieaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0