Solen skiner, himlen är blå

Idag har det varit världens skönaste dag. Eller i alla fall den skönaste på länge. Jag hade bara två lektioner i skolan, slutade vid 12 nångång, åt fisk och cyklade hem. När jag kom hem satte jag mig med min engelskabok i solen och höll på att smälta bort av värmen. Efter cirka en timme ringde Timmy så då förflyttade jag mig till hans balkong istället. Han har tyvärr skadat benet så vi kunde inte spela fotboll som min plan annars var. Han ska röntga det imorgon så jag hoppas verkligen att det inte är så allvarligt. Han kan inte stödja sig på det så bra men som jag sa till han "I can be your cricka". Haha jag blir ett extra stödben typ.  

Efter ett par timmar kom Emma med och överraskade oss med isglassar. Mmm, sen lite senare kom Timmys föräldrar hem med mer glass, så det blev en hel del söta grejer idag med. Vid sex följde jag Emma en bit till bussen och sen drog hem efter ett kort stopp hos Timmy.

Dagen har varit så bra just för att det är så jävla fint väder. Jag älskar det, det känns lixom redan som om det är sommar. Det ger mig energi och it makes me happy! Dessutom tog jag fram min låda med sommarkläder och alla kläder jag testat kan jag fortfarande ha, Det var skitbra att lägga undan dem för vissa hade jag glömt bort och nu känns det lite som nya kläder. Det var min sis som kom med den smarta idén, eller som tipsade mig i alla fall. Nu ska jag bara duscha och sen sova. God Natt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0